Search found 327 matches

by VK7XX
28 Oct 2018, 19:40
Forum: Error Reports
Topic: Conflicting messages
Replies: 2
Views: 1338

Re: Conflicting messages

sorry for the delayed reply Terry, not been well here. My problem seems to have somehow corrected itself, When I started up Log4om a moment ago I dialed in the same band and frequency they typed in the same callsign and now, up the top instead of saying WRKD SAME BAND it just says WORKED, which is c...
by VK7XX
28 Oct 2018, 01:39
Forum: Error Reports
Topic: Conflicting messages
Replies: 2
Views: 1338

Conflicting messages

I was just setting up to try and work VP6D and noticed conflicting messages on the Log4om version 1.34.0.0 main screen. Above the callsign on the left top it says (black writing on a green background) WKD SAME BAND and on the botttom right (blach writing on an orange background) it says NEW BAND. I ...
by VK7XX
09 Aug 2018, 21:16
Forum: Error Reports
Topic: Strange error message when log entry deleted
Replies: 4
Views: 1271

Re: Strange error message when log entry deleted

IW3HMH wrote:
09 Aug 2018, 07:28
i'll check on code. this should be linked to the attempt made by log4om to delete the QSO from Clublog also.
Was this QSO already on ClubLog?
No Lele, I upload to all logs manually and this contact had not been uploaded to anywhere.

73
John
by VK7XX
09 Aug 2018, 03:05
Forum: Error Reports
Topic: Strange error message when log entry deleted
Replies: 4
Views: 1271

Strange error message when log entry deleted

I am using Log4om version 1.33.1.0

Whenever I delete an entry from my log I get a pop up window that says

"Operation completed

Not enough configured informations for uploading with
ClubLog "

John
by VK7XX
01 Feb 2018, 19:24
Forum: User Support
Topic: Log4om 1.31.0.0 database issue
Replies: 37
Views: 6769

Re: Log4om 1.31.0.0 database issue

Hello Terry, I downloaded the latest 1.31.1 version and installed it with administrator rights. The program starts as normal (even quicker) but i lost a great deal of my qso's in the log. The latest log entrance showed is 11-10-2017 while i made some few hundreds of qso's after that date. The versi...
by VK7XX
29 Jan 2018, 22:14
Forum: User Support
Topic: Log4om 1.31.0.0 database issue
Replies: 37
Views: 6769

Re: Log4om 1.31.0.0 database issue

I am sorry Terry, I installed the latest fixed version 1.31.1 but nothing has been changed. The loading time of my log was about 10 sec. Now it takes more than 2 minutes. I am back to 1.30. 73;s Gerrit PA3DJY Are you certain that you installed this version http://www.log4om.com/dl/# And that you in...
by VK7XX
29 Jan 2018, 19:25
Forum: User Support
Topic: Log4om 1.31.0.0 database issue
Replies: 37
Views: 6769

Re: Log4om 1.31.0.0 database issue

IW3HMH wrote:
28 Jan 2018, 20:35
I'm investigating the issue. Expect a fix soon. I'm sorry, beta testing didn't revealed that glitch.

thank you for lookig in to this Lele and for the rapid response of the 1.31.1.0 release which is working very nicely :-)

regards
John
VK7XX
by VK7XX
28 Jan 2018, 20:24
Forum: User Support
Topic: Log4om 1.31.0.0 database issue
Replies: 37
Views: 6769

Re: Log4om 1.31.0.0 database issue

not a big issue, but annoying. Since upgrading to the subject version, it now takes a full 4 minutes to load my database (SQLite) whereas, before upgrading it used to take about 55 seconds. Did I miss something with my upgrade ?? is there anything anyone can suggest to speed this loading up ?? rega...
by VK7XX
28 Jan 2018, 20:09
Forum: User Support
Topic: Log4om 1.31.0.0 database issue
Replies: 37
Views: 6769

Re: Log4om 1.31.0.0 database issue

not a big issue, but annoying. Since upgrading to the subject version, it now takes a full 4 minutes to load my database (SQLite) whereas, before upgrading it used to take about 55 seconds. Did I miss something with my upgrade ?? is there anything anyone can suggest to speed this loading up ?? rega...
by VK7XX
28 Jan 2018, 03:51
Forum: User Support
Topic: Log4om 1.31.0.0 database issue
Replies: 37
Views: 6769

Log4om 1.31.0.0 database issue

not a big issue, but annoying. Since upgrading to the subject version, it now takes a full 4 minutes to load my database (SQLite) whereas, before upgrading it used to take about 55 seconds. Did I miss something with my upgrade ?? is there anything anyone can suggest to speed this loading up ?? regar...