Search found 7 matches

by markwags1
06 Sep 2020, 04:33
Forum: General discussions
Topic: N1MM+ Integration The Easy Way
Replies: 5
Views: 1695

Re: N1MM+ Integration The Easy Way

Thank you. I did get N1MM+ Integrated with LOG4OM V2. I also created a new configuration for LOG4OM V2 for working in this mode with N1MM+
by markwags1
01 Sep 2020, 03:28
Forum: General discussions
Topic: N1MM+ Integration The Easy Way
Replies: 5
Views: 1695

Re: N1MM+ Integration The Easy Way

I've been attempting to integrate N1MM+ and Log4OM Ver 2 and have run across the thread below on 1 Apr 2020. However, one step of the integration refers to the following the steps of page 159 of the LOG4OM user manual. The page number does not refer to the current released user manual, nor an older ...
by markwags1
14 Aug 2020, 19:48
Forum: Award support
Topic: WAS Award Filtering for States Not Worked
Replies: 1
Views: 797

WAS Award Filtering for States Not Worked

Is there a method to filter and list the remaining States that I need for WAS? I can see the summary of how many I have worked, confirmed and verified, but I am interested in a reverse of that. Any help would be appreciated.
by markwags1
19 Feb 2020, 18:05
Forum: User support
Topic: Mode not Changing in Log4OM Display
Replies: 3
Views: 870

Re: Mode not Changing in Log4OM Display

Thanks for the quick response. OK, so WSJT-X only changes the band and frequencies, but not the mode in the UI. I was worried that the QSO mode information would not be recorded correctly. Thank for the clarification. I just wanted to say that I did register with my call sign, but as you suggested, ...
by markwags1
19 Feb 2020, 16:57
Forum: User support
Topic: Mode not Changing in Log4OM Display
Replies: 3
Views: 870

Mode not Changing in Log4OM Display

I Just installed Log4OM ver 2.3.0.0 and interfacing with JtAlerts/ WSJT-X. I am using Omnirig for CAT and have a green CAT indicator. When changing bands in WSJT-X the Log4OM displays the correct Rx and Tx frequencies as I change bands. However, when I change to FT4 mode using WSJT-X it does not cha...
by markwags1
30 Jan 2017, 21:13
Forum: User Support
Topic: New User Needs Help
Replies: 4
Views: 1719

Re: New User Needs Help

Well I finally figured it out. I had both WSJT-X and JTAlertX both logging the QSOs. I turned off the JTAlertX logging and all is fine now.
by markwags1
30 Jan 2017, 20:03
Forum: User Support
Topic: New User Needs Help
Replies: 4
Views: 1719

New User Needs Help

I'm using Log4OM v 1.27.0.0 with WSJT-X v 1.7 and JTAlertX v2.9.0 My problem is that the Log4OM is logging duplicate QSO entries but with a different times. This started a day ago when I changed one of the settings. The duplicate entry shows up in the log after a JTAlert pop up notification says tha...