Search found 4 matches

by M0XMX
02 Aug 2019, 06:37
Forum: User Support
Topic: Viewing Distance in Miles setup?
Replies: 7
Views: 2121

Re: Viewing Distance in Miles setup?

Hi. I know this is an old thread however I seem to not be able to display in miles, even though I have the box ticked.

What could be the problem?

Great software by the way, thanks.
by M0XMX
15 Oct 2018, 09:32
Forum: General discussions
Topic: Current V2 status
Replies: 19
Views: 41716

Re: Current V2 status

Hi Daniele. First, and I think I speak for everyone using Log4OM, I would like to say "THANK YOU". I use it every day when I have the radio on. I have a .exe that loads everything and Log4OM is as the core of that. You are definitely one of "the good guys" in amateur radio, in my opinion You and Dar...
by M0XMX
30 Aug 2018, 13:41
Forum: User Support
Topic: Log4OM has just stopped updating QRZ.com
Replies: 1
Views: 701

Log4OM has just stopped updating QRZ.com

Hi. I love LOG4OM and have everything (WSJTX, FLDIGI, PowerSDR) talking 100% perfect.

Until today I looked at my QRZ and realised that LOG4OM hasnt updated it for 1 month.

I am not aware that anything has changed and HRDlog.net is still working fine.

Any ideas, please.

Thanks
by M0XMX
13 Sep 2017, 07:07
Forum: User Support
Topic: Integration with Win4Yaesu
Replies: 1
Views: 725

Integration with Win4Yaesu

Hi All. Trying hard to get this to work. Using com0com to create virtual com ports. Assigning one of them to omnirig and then pointing Log4OM to omnirig. When I do this everything seems to work fine EXCEPT, the VFO on Log4OM is 100Mhz too high. (see attached) Any thoughts or ideas? Thanks Mike M0XMX