Search found 4 matches

by KJ4JDK
19 Oct 2017, 15:36
Forum: User Support
Topic: Transmit always on IC-7300
Replies: 25
Views: 5704

Re: Transmit always on IC-7300

The problem is the wrong setting of DTR and RTS signals. The Icom and OmniRig must be the same. Set Omnirig RTS High, DTR low- will be fine. Set Icom RTS ....according to the following: USB SEND (Default: OFF) You can control transmit and receive from the PC through the USB port. Selects the contro...
by KJ4JDK
19 Oct 2017, 12:22
Forum: User Support
Topic: Transmit always on IC-7300
Replies: 25
Views: 5704

Re: Transmit always on IC-7300

That was the issue! Thanks for the help!
by KJ4JDK
18 Oct 2017, 16:48
Forum: User Support
Topic: Transmit always on IC-7300
Replies: 25
Views: 5704

Re: Transmit always on IC-7300

How do you have connected to the Radio ... Hamlib or Omnirig. If you are using Omnirig have you installed the latest version with the lates.ini files. Do you run Omnirig with adminitrator privileges (that is a must be). Installed the ICOM drivers correctly (first install drivers before you connect ...
by KJ4JDK
18 Oct 2017, 15:44
Forum: User Support
Topic: Transmit always on IC-7300
Replies: 25
Views: 5704

Transmit always on IC-7300

Hello,

I have a brand new IC-7300 and I have it connected to Log4OM. When I start the program there is a little delay and then the radio goes into transmit mode and stays on until I close the program. Can anyone provide guidance as to why this is occurring?

Thanks,

Jeff
KJ4JDK