Search found 13 matches

by W4EBB
12 Oct 2019, 19:16
Forum: User Support
Topic: Sending Comments to EQSL & LOTW
Replies: 5
Views: 223

Re: Sending Comments to EQSL & LOTW

okay - I am inching along here - understanding more about how things work but still unable to proceed. First, now I am only talking about no comments on EQSL. I understand that EQSL only gets comments via QSLMSG as per their documentation. How do I send QSLMSG to EQSL and how do I put something like...
by W4EBB
12 Oct 2019, 08:13
Forum: User Support
Topic: Sending Comments to EQSL & LOTW
Replies: 5
Views: 223

Re: Sending Comments to EQSL & LOTW

Thanks to both of you for replies - seems I have something to learn and will investigate eqsl. will post again after investigating.

Charlie
by W4EBB
11 Oct 2019, 16:41
Forum: User Support
Topic: Sending Comments to EQSL & LOTW
Replies: 5
Views: 223

Sending Comments to EQSL & LOTW

I send QSO/QSL info to EQSL, LOTW and QRZ. My comments do not make it to EQSL. I do not think comments are going to LOTW. Strangely, comments do go to QRZ. I want my comments to go to all three logs. ESQL and QRZ are updated automatically by LOG4OM. LOTW is updated in LOG4OM batches by me. I tried l...
by W4EBB
27 Aug 2019, 17:20
Forum: User Support
Topic: 1.39 question
Replies: 8
Views: 482

Re: 1.39 question

Thanks!
My follow-up question: is there an advantage one way or the other?
Charlie
by W4EBB
27 Aug 2019, 14:48
Forum: User Support
Topic: 1.39 question
Replies: 8
Views: 482

1.39 question

I use JTAlert with wsjt-x. Am I correct that if I install Log4om I have to "turn on" the new UDP support in Log4om and then turn it off in JtAlert.
If I don't turn on the new UDP support in Log4om then all should be okay. Right?
Charlie
by W4EBB
07 Jul 2019, 12:42
Forum: User Support
Topic: Grid is missing
Replies: 4
Views: 412

Re: Grid is missing

Sorry for the delay in getting back..... I am on the latest versions of log4om and JTAlert. Before posting I searched the forum and did not find any posts addressing my questions. So let me ask again - several QSOs went into the log without grids. Other QSOs had grids (normal). What failed and as a ...
by W4EBB
02 Jul 2019, 20:01
Forum: User Support
Topic: Grid is missing
Replies: 4
Views: 412

Grid is missing

I just worked two new grids but when I reloaded the scan in JTAlert the two grids did not show up. I looked in the manual and I am thinking that the grid comes from maybe QRZ and it was failing? Anyway I fixed the grids in the two records but I am wondering: 1) Is something else missing because of t...
by W4EBB
31 Jul 2018, 13:34
Forum: Feature suggestions
Topic: Hamlib and OmniRig buttons
Replies: 0
Views: 1631

Hamlib and OmniRig buttons

In Cat & Cluster tab both Hamlib and OmniRig start out as not selected. Once you select one or the other you can not get back to both being not selected. I was testing Omnirig , decided against using it, but the only way to not show OmniRig being used is to select Hamlib which I am also not using. I...
by W4EBB
03 Jul 2018, 14:16
Forum: User Support
Topic: Automatic update to EQSL has stopped working
Replies: 9
Views: 1183

Re: Automatic update to EQSL has stopped working

Terry:
Thanks!
Charlie
by W4EBB
30 Jun 2018, 08:54
Forum: User Support
Topic: Automatic update to EQSL has stopped working
Replies: 9
Views: 1183

Re: Automatic update to EQSL has stopped working

Okay - I found the problem - it was at EQSL and caused by me. I have two accounts and EQSL was getting mixed up on which one to access - hence the mismatch on Nickname. The cause was overlapping dates - however it was like that since day 1 - so EQSL must have made changes to cause it to now fail. An...