Search found 19 matches

by K0XM
12 Mar 2020, 14:35
Forum: User support
Topic: Am I missing a setting cluster?
Replies: 8
Views: 1055

Re: Am I missing a setting cluster?

Bert,
My issue was, there is a startup script in L4OM which runs every time you log in. If you are behind VE7CC user, it will pull OLD spots and retain them for an hour or 2. I remove the log on script (basically SH/DX/30) from the cluster script and all is ok.
by K0XM
06 Mar 2020, 02:02
Forum: User support
Topic: Am I missing a setting cluster?
Replies: 8
Views: 1055

Re: Am I missing a setting cluster?

I figured it out. Since I have CCUser doing all my login scripts, I had to edit the defaultclustercommands file to remove the script frm Log4OM log on. I was mistaken and apologize if I was in error earlier.
by K0XM
05 Mar 2020, 22:21
Forum: User support
Topic: Am I missing a setting cluster?
Replies: 8
Views: 1055

Re: Am I missing a setting cluster?

Yes, I tested it with a direct connection to the cluster I own and run and same thing. It showed the "retained" spots. They eventually cleared off but it took a few hours. It is NOT the cluster or CC User. I am just wondering if I missed a setting. It is not a show stopper but just want to make sure...
by K0XM
05 Mar 2020, 13:39
Forum: User support
Topic: Am I missing a setting cluster?
Replies: 8
Views: 1055

Re: Am I missing a setting cluster?

No actually as a cluster sysop, I have it running constantly. This screen shot was after a restart of Log4om to see if it would clear, and I have all the startup scripts in L4OM turned off. Log4OM telnets into CC User which handles all my log in/log out and telnet interfacing along with any start up...
by K0XM
05 Mar 2020, 02:08
Forum: User support
Topic: Am I missing a setting cluster?
Replies: 8
Views: 1055

Am I missing a setting cluster?

Some timeout? This has happened a couple of times. Look at the time column.

Chuck K0XM
by K0XM
27 Feb 2020, 17:06
Forum: General discussions
Topic: Common Countries Not being set in Cluster
Replies: 2
Views: 433

Re: Common Countries Not being set in Cluster

That I can understand Terry and thanks for the explanation. Now of to the main reason for my posting. How is 4U1UN not listed in the cluster window? It is a well known country and not a derivative. I am curious what could cause the cluster to not list a country as shown in my pic of the cluster? As ...
by K0XM
27 Feb 2020, 11:33
Forum: General discussions
Topic: Common Countries Not being set in Cluster
Replies: 2
Views: 433

Common Countries Not being set in Cluster

First, Evidently there was an update on the cluster country file, and it removed my entry for South Orkney, had to re-do that. BUT looking at the cty download it had it correct. So maybe the xml file is not bing updated. Next, 4u1un is not showing United Nations now for some reason. The upper window...
by K0XM
18 Feb 2020, 02:37
Forum: General discussions
Topic: Country File Update??
Replies: 3
Views: 286

Re: Country File Update??

Thanks Terry, thought I have it daily....will double check. IS the file capable of being modified by hand?
by K0XM
18 Feb 2020, 00:57
Forum: General discussions
Topic: Country File Update??
Replies: 3
Views: 286

Country File Update??

When is this scheduled to occur? I am seeing spots for TO4A which is Martinique but the file is not mapped for that call so the country field is blank. Is there a way it can be updated like on my packetcluster, or N1MM does? Which is with a Country file from ADIC at https://www.country-files.com/??
by K0XM
06 Feb 2020, 12:55
Forum: Feature suggestions
Topic: Clock on main logging display?
Replies: 0
Views: 303

Clock on main logging display?

Is it possible to add a clock on the main display? There is a ton of free space to the right of the "Cluster, Winkey," indicators.