Search found 4937 matches

by G4POP
23 Jan 2019, 12:39
Forum: General discussions
Topic: You Tube
Replies: 46
Views: 47110

Re: You Tube

I am recently running Windows 10 on my laptop and I have recently updated the system, but, after that, youtube is not working. It is showing something like Windows update error code 8007000e and I cannot solve out this. Please help me out. Can you run the videos from here https://www.youtube.com/ch...
by G4POP
23 Jan 2019, 00:09
Forum: General discussions
Topic: Mode reported to DX Cluster incorrect
Replies: 33
Views: 16311

Re: Mode reported to DX Cluster incorrect

It changes the mode to opposite, like

CW-R become CW
USB becomes LSB

etc etc

Try it you can always change it back and it can't do damage, your rig won't explode :D
by G4POP
23 Jan 2019, 00:03
Forum: General discussions
Topic: Mode reported to DX Cluster incorrect
Replies: 33
Views: 16311

Re: Mode reported to DX Cluster incorrect

I presumed, possibly incorrectly, that you have tried the reverse Omnirig settings as below?

Untitled.jpg
Untitled.jpg (188.33 KiB) Viewed 16 times
by G4POP
22 Jan 2019, 23:47
Forum: General discussions
Topic: Mode reported to DX Cluster incorrect
Replies: 33
Views: 16311

Re: Mode reported to DX Cluster incorrect

If it's an Icom radio see if Omnirig have a IC7300 data rig ini in the list

Changing the bandplan won't help stop that issue because Icom radios need a double command to get to USB D mode

So all we can do is change to USB unless you want to use RTTY
by G4POP
22 Jan 2019, 23:24
Forum: General discussions
Topic: Mode reported to DX Cluster incorrect
Replies: 33
Views: 16311

Re: Mode reported to DX Cluster incorrect

If you really get stuck email me with exactly how YOU think the frequencies/modes should be for the band and I will create a file.

With thousands of US users I can't understand how this has only come up maybe 4 times?
by G4POP
22 Jan 2019, 23:15
Forum: General discussions
Topic: Mode reported to DX Cluster incorrect
Replies: 33
Views: 16311

Re: Mode reported to DX Cluster incorrect

W2MJP wrote:
22 Jan 2019, 23:12
It seems troublesome. I would love to but I am not as computer savvy as you guys. Perhaps I can read it a few times and give it a try. If there is a tutorial on how this can be done. I’m sure many would appreciate it. ;)
Doug gives the explanation how to do it earlier in this thread
by G4POP
22 Jan 2019, 22:47
Forum: General discussions
Topic: Mode reported to DX Cluster incorrect
Replies: 33
Views: 16311

Re: Mode reported to DX Cluster incorrect

Why not modify the bandplan as documented elsewhere on this forum and save it as a user bandplan
by G4POP
22 Jan 2019, 09:19
Forum: General discussions
Topic: Mode reported to DX Cluster incorrect
Replies: 33
Views: 16311

Re: Mode reported to DX Cluster incorrect

Well according to your call sign your in region 2?
by G4POP
21 Jan 2019, 13:45
Forum: Error Reports
Topic: Automatic upload to HRDlog.net - Locator missing?
Replies: 2
Views: 46

Re: Automatic upload to HRDlog.net - Locator missing?

Are the locators correct in Log4OM?


Screenshot of the map you refer to please
by G4POP
20 Jan 2019, 21:46
Forum: User Support
Topic: LOTW Download
Replies: 19
Views: 353

Re: LOTW Download

If you can log into the LOTW website ok the error message would indicate either a miss-match of case, like using capital letters instead of lower case or the opposite.

Alternatively your password contains special characters as below

+×÷=/_€£¥₩@#$%^&*(),?!;:"''z!?`~\|<>{}[]♧◇♡♤■□●○▪☆⊙°•¤《》¡¿