Search found 5347 matches

by G4POP
23 Sep 2019, 16:37
Forum: User Support
Topic: Icom 7300 ci-v control problem
Replies: 3
Views: 70

Re: Icom 7300 ci-v control problem

So the issue was Rat master set up?
by G4POP
23 Sep 2019, 08:01
Forum: User Support
Topic: Log4OM not uploading to Clublog
Replies: 7
Views: 80

Re: Log4OM not uploading to Clublog

You SHOULD have set up backups to be done automatically, we also provide two different locations for saving backups. However it is always 'Good housekeeping' to make a backup before making any changes or updates. You main database file is safe and will be automatically reloaded by the new install, u...
by G4POP
23 Sep 2019, 05:40
Forum: User Support
Topic: Log4OM not uploading to Clublog
Replies: 7
Views: 80

Re: Log4OM not uploading to Clublog

Only other thing I can think of is either a bad download or install, please download again and reinstall.
by G4POP
22 Sep 2019, 21:36
Forum: User Support
Topic: Log4OM not uploading to Clublog
Replies: 7
Views: 80

Re: Log4OM not uploading to Clublog

Looks like a password issue, are you sure the password you have set is correct?

It is case sensitive so ensure that you use capital letters where required

No special characters are allowed like !"£$%^&*()_+=-'#~;:/?><
by G4POP
22 Sep 2019, 18:56
Forum: User Support
Topic: Log4om - QO-100 qso - LOTW Problem
Replies: 9
Views: 89

Re: Log4om - QO-100 qso - LOTW Problem

What's not working with DXCC please a more detailed explanation?
by G4POP
22 Sep 2019, 16:58
Forum: User Support
Topic: Log4om - QO-100 qso - LOTW Problem
Replies: 9
Views: 89

Re: Log4om - QO-100 qso - LOTW Problem

Bandplan_r1.xml
by G4POP
22 Sep 2019, 16:09
Forum: User Support
Topic: Log4om - QO-100 qso - LOTW Problem
Replies: 9
Views: 89

Re: Log4om - QO-100 qso - LOTW Problem

Did you modify the region 1 band plan to include these frequencies as detailed in another thread on this forum?
by G4POP
22 Sep 2019, 15:39
Forum: User Support
Topic: Log4om - QO-100 qso - LOTW Problem
Replies: 9
Views: 89

Re: Log4om - QO-100 qso - LOTW Problem

You have a zero missing from frequency, it should be 24000.000 which is 2.4ghz not as you had it 2400.00 which is 2.4 mhz (like halfway between 160m and 80m)
by G4POP
22 Sep 2019, 11:06
Forum: User Support
Topic: Log4OM not uploading to Clublog
Replies: 7
Views: 80

Re: Log4OM not uploading to Clublog

The first screen shot you posted from the 'About' menu is relevant to downloading the clublog lookup data files, it's nothing to do with uploading your QSO's to clublog. When you have selected the QSO's to be uploaded and clicked the UPLOAD up arrow you should see the following message. Untitled.jpg...
by G4POP
21 Sep 2019, 08:52
Forum: User Support
Topic: Icom 7300 ci-v control problem
Replies: 3
Views: 70

Re: Icom 7300 ci-v control problem

Have you dissabled polling on the Rat master software?

Did you install the GENUINE Icom USB drivers before connecting the radio?

Did you install all software, including Omnirig to 'Run as an administrator's?