Search found 25 matches

by G7CQW
28 Dec 2015, 16:17
Forum: User Support
Topic: Country/Band worked issue
Replies: 4
Views: 1033

Re: Country/Band worked issue

Just performed complete uninstall, re downloaded and re installed, run as administrator, same issue.

Tony.
by G7CQW
28 Dec 2015, 15:24
Forum: User Support
Topic: Country/Band worked issue
Replies: 4
Views: 1033

Country/Band worked issue

I seem to have an issue with the Country/Band Worked Before. When I enter a new call sigh into Log40M the information in the above screen flashes for about 2 seconds then goes blank i.e. shows no countries or band worked. I have had this issue for a while and is not due to the latest release. Any he...
by G7CQW
23 Aug 2015, 06:24
Forum: User Support
Topic: QSL label layout
Replies: 4
Views: 963

Re: QSL label layout

Hi, I use a Dymo 400. Once I have selected the QSO's I export them as a CSV file, you can then import them into the Dymo software and edit the layout as required. Don't know if that helps.

Tony.
by G7CQW
08 Jul 2015, 20:15
Forum: User Support
Topic: Printing
Replies: 2
Views: 839

Re: Printing

OK Thanks.
by G7CQW
08 Jul 2015, 18:54
Forum: User Support
Topic: Printing
Replies: 2
Views: 839

Printing

Any news on printing QSL labels from a roll guys. Currently doing it via CSV export, works just a bit slow.

Thanks Tony. ;)
by G7CQW
09 Jun 2015, 19:55
Forum: User Support
Topic: LOTW Download
Replies: 1
Views: 649

LOTW Download

I have a problem when downloading from LOTW, works fine on upload, when I download it saves the file to the LOG40M folder but doesn't update the LOTW received i.e. they stay at "N"? Any help please.

Tony.
by G7CQW
17 Dec 2014, 19:29
Forum: User Support
Topic: Omnirig
Replies: 1
Views: 627

Omnirig

When I click on the cluster and the rig changes frequency the filter on the rig changes from one to two, I am using Omnirig for cat control on an Icom 7600. any thoughts please.
Tony.
by G7CQW
06 Aug 2014, 18:55
Forum: User Support
Topic: Country Band worked before Window
Replies: 3
Views: 1185

Re: Country Band worked before Window

Hi Terry, I have uninstalled and re installed a couple of times and still no joy, also I am now having another issue, can't log on to cluster.
Tony.
by G7CQW
04 Aug 2014, 20:10
Forum: User Support
Topic: Country Band worked before Window
Replies: 3
Views: 1185

Country Band worked before Window

Hi since installing the latest version of Log40M the Country Band worked before Window doesn't seem to operate correctly. When a call sign is entered and the country has been worked before it just flashes for a second showing the W C status etc then goes to show nothing? Any help please.

Tony
by G7CQW
02 Aug 2014, 08:42
Forum: User Support
Topic: New version
Replies: 9
Views: 2426

Re: New version

Terry, as luck would have it I still have a second copy that I run on my laptop so I can print the info off that one.

73 Tony.