Search found 7 matches

by w8lmg
03 May 2016, 12:00
Forum: General discussions
Topic: Malware Alert
Replies: 13
Views: 5232

Re: Malware Alert

Chuck, yes, as administrator. Windows Defender removed the file as indicated in my first post. I had no choice then but to download and reinstall Log40M and the same thing happened. It appears there is a Trojan in the latest ver of Log40M which prevents installation. I hope I am wrong but I have tri...
by w8lmg
03 May 2016, 11:19
Forum: General discussions
Topic: Malware Alert
Replies: 13
Views: 5232

Malware Alert

I downloaded the latest ver of Omnirig and this morning had to reinstall Log40M after Windows Defender removed LogOMUI.exe. I had no choice but to reinstall Log40M and once again was alerted to the presence of Trojan:Win32/Fethar.B!cl which was removed. I do not have nor can I load Log40M. Can the d...
by w8lmg
02 May 2016, 21:43
Forum: User Support
Topic: IC-7300 Setup
Replies: 3
Views: 2871

Re: IC-7300 Setup

Thanks Terry. Can you advise what settings they are using. It is very confusing to me and any help you [they] could provide would be greatly appreciated.
by w8lmg
02 May 2016, 21:11
Forum: User Support
Topic: IC-7300 Setup
Replies: 3
Views: 2871

IC-7300 Setup

My 7300 was delivered today and is up and running. So far I am impressed. But, I am at a loss on how to get it to "talk" to Log40M. Seems I have tried every combo with the radio and with Omni-Rig settings with no luck. Has anyone sucessfully set one up to work with Log40M? Am currently using Log40M ...
by w8lmg
30 Mar 2016, 00:21
Forum: User Support
Topic: Configuration Files
Replies: 2
Views: 879

Re: Configuration Files

Sometimes we can't see the forest for the trees! Thanks Terry. :oops:

73
by w8lmg
29 Mar 2016, 15:33
Forum: User Support
Topic: Configuration Files
Replies: 2
Views: 879

Configuration Files

I noticed when selecting the configuration to use there are multiple "New Configuration" listed. How can I get rid of them?
Thanks
by w8lmg
26 Jan 2016, 20:55
Forum: User Support
Topic: OUT OF Band
Replies: 6
Views: 1531

OUT OF Band

This may have been addressed previously but I can't seem to find an answer. I am using version 1.24.0.0 with an IC-7600. When I go to 60 m I get the red box "Out of Band" to the right of the name block just below the callsign entry window. Any suggestions on how to remedy this? Thanks Mac Gray W8LMG...