Search found 30 matches

by sq7bcn
26 Sep 2017, 16:57
Forum: User Support
Topic: ic-7300 CAT problem- delay
Replies: 30
Views: 5936

Re: ic-7300 CAT problem- delay

Ok Terry I send correct support file. Today I have change baudrate for 115200 CAT not working (Red Lamp) 38400 the same problem . 19200 work - very unstable -not for work. I checked WSJT-X program for 115200 work fine. Maybe the 7300.ini file I got some bad or old because therewas no file in the ins...
by sq7bcn
26 Sep 2017, 06:17
Forum: User Support
Topic: ic-7300 CAT problem- delay
Replies: 30
Views: 5936

Re: ic-7300 CAT problem- delay

Ok
You have set:
CI-V USB Port - UNLINK from Remote
CI-V USB Baud Rate - 115200
CI-V Baud Rate - 19200 it probably doesnt matter ...
by sq7bcn
25 Sep 2017, 19:40
Forum: User Support
Topic: ic-7300 CAT problem- delay
Replies: 30
Views: 5936

Re: ic-7300 CAT problem- delay

I think the problem is in Rigs file Icom 7300.ini
Loger 32 have the same setings com, baudrate , stop bits ,polling int.=1000ms etc.)and work fine.
by sq7bcn
25 Sep 2017, 17:10
Forum: User Support
Topic: ic-7300 CAT problem- delay
Replies: 30
Views: 5936

Re: ic-7300 CAT problem- delay

I'm using Omnirig, changing to administrator rights has not improved. The bitrate is 19,200 because only the trx connection is set up just as the rest of the settings(bitstop etc) are correct as in other programs Loger32, JTDX, WSJTX- work properly. You need to set your radio to 115.200 baud rate. ...
by sq7bcn
25 Sep 2017, 14:47
Forum: User Support
Topic: ic-7300 CAT problem- delay
Replies: 30
Views: 5936

Re: ic-7300 CAT problem- delay

Ok please email address ...
by sq7bcn
25 Sep 2017, 13:56
Forum: User Support
Topic: ic-7300 CAT problem- delay
Replies: 30
Views: 5936

Re: ic-7300 CAT problem- delay

I changed to 100ms - nothing improved .
Click on the spot and nothing happens sometimes after 30s interrupt, as it is on the same band it's faster
by sq7bcn
25 Sep 2017, 13:50
Forum: User Support
Topic: eQSL image download problem
Replies: 10
Views: 3280

Re: eQSL image download problem

Thanks, for info.
My problem solved I write bad Nick name ...
by sq7bcn
25 Sep 2017, 06:26
Forum: User Support
Topic: eQSL image download problem
Replies: 10
Views: 3280

eQSL image download problem

Do you need to set something on eQSL service so that the program can download card image?
When it comes to logs, eQSL works for me to download and send data as I select to download the images in a second I get a comatose that has downloaded but of course the directory is empty?
by sq7bcn
25 Sep 2017, 05:47
Forum: User Support
Topic: ic-7300 CAT problem- delay
Replies: 30
Views: 5936

Re: ic-7300 CAT problem- delay

I'm using Omnirig, changing to administrator rights has not improved.
The bitrate is 19,200 because only the trx connection is set up just as the rest of the settings(bitstop etc) are correct as in other programs Loger32, JTDX, WSJTX- work properly.
by sq7bcn
24 Sep 2017, 15:14
Forum: User Support
Topic: ic-7300 CAT problem- delay
Replies: 30
Views: 5936

ic-7300 CAT problem- delay

I have a delay as I click on the DX spot radio switch over the time of 5-25 s.
I use omnirig . Other programs works fine.