Search found 17 matches

by N9CDM
05 Feb 2015, 09:20
Forum: User Support
Topic: Cluster not connecting after upgrade
Replies: 3
Views: 872

Re: Cluster not connecting after upgrade

Thanks. The next time I started my PC, it was working normally.
by N9CDM
04 Feb 2015, 11:11
Forum: User Support
Topic: Cluster not connecting after upgrade
Replies: 3
Views: 872

Cluster not connecting after upgrade

I recently upgraded from v1.17 to v1.20, and now can't connect to any cluster nodes. Yes, I tried them all. Yes, my internet is working. Yes, I can connect using Windows telnet client. What am I missing? TIA.
by N9CDM
29 Aug 2014, 06:41
Forum: User Support
Topic: Browser Script Error
Replies: 3
Views: 1091

Browser Script Error

When using the internal browser for QRZ.com lookups, I frequently receive script errors such as the one in the attached image. This occurs only with the internal browser and not when using an external browser, and not only related to googleads, although they are the most frequent. Any help? TIA! Log...
by N9CDM
11 Jul 2014, 06:46
Forum: Software Integration
Topic: External software start parameters
Replies: 7
Views: 2433

External software start parameters

I would like to run a callsign timer program (ID2000) when leaving the callsign field, but cannot find any info on setting the necessary parameters for this action on the Options, Settings 2 page. This does not appear to be covered in the supplied help documentation. Is this even possible? Any help?...
by N9CDM
28 Apr 2014, 09:31
Forum: User Support
Topic: Screen Display
Replies: 4
Views: 1487

Re: Screen Display

Excellent! Thanks again. 73...
by N9CDM
28 Apr 2014, 08:46
Forum: User Support
Topic: Screen Display
Replies: 4
Views: 1487

Re: Screen Display

Thanks Terry. Actually, after I posted, I sort of remembered that I'd increased Window's font size in order to give my old eyes a break. It was indeed causing the issue. BUT, the default Windows font size is too small for me to use comfortably. I don't suppose there are any plans to address this iss...
by N9CDM
28 Apr 2014, 08:29
Forum: User Support
Topic: Screen Display
Replies: 4
Views: 1487

Screen Display

Hello, I recently installed Log4OM, v1.17.1.0, and am experiencing a problem with the main display screen. In the area near the top where QSO info is entered (blue background) some of the fields near the bottom (see attached screen clip) are cropped, and I've not discovered how to fix this. Anybody?...