Search found 26 matches

by N7RD
24 Oct 2017, 22:27
Forum: User Support
Topic: QUESTION
Replies: 9
Views: 1900

Re: QUESTION

Hi Chuck, reinstalled and all worked out okay. Appreciate all the help, ran same logging program for 15 years and just got fed up with all the problems. Another quick question if I might bother for a answer. I have some QSO's that i need to add, read the complete manual and didn't read anything abou...
by N7RD
22 Oct 2017, 18:28
Forum: User Support
Topic: Log4om & IC-7600
Replies: 3
Views: 1193

Re: Log4om & IC-7600

I also run an IC7600 and it works fine only with Omni Rig.
I would suggest downloading a new copy and try it all over.

73,
Ron N7RD
by N7RD
22 Oct 2017, 18:25
Forum: User Support
Topic: QUESTION
Replies: 9
Views: 1900

Re: QUESTION

Okay will do that Chuck, that was my next thought.
I will let you know how it works out, thank you so much for the help.

73,
Ron N7RD
by N7RD
21 Oct 2017, 19:33
Forum: User Support
Topic: QUESTION
Replies: 9
Views: 1900

Re: QUESTION

Hi Chuck!
Well I've done that and all is okay until I shut down the program.
When I restart it I have no logs what so ever. So every time I start
the program I have to import new file with all my logs from the backup or I have nothing.

Ron N7RD
by N7RD
20 Oct 2017, 19:02
Forum: User Support
Topic: QUESTION
Replies: 9
Views: 1900

QUESTION

Yes I am fairly new but just past 2 days when I open my log book all my QSO's are gone. I now have over 26,000 of them missing and the back up file will not let me put them back. What am I doing wrong? I can't believe they just disappeared!

Thank you,
Ron N7RD
by N7RD
20 Oct 2017, 02:06
Forum: General discussions
Topic: New to LOG4OM
Replies: 3
Views: 1454

Re: New to LOG4OM

Terry, I really enjoy your You Tube training. I have learned much from them. Keep up the good work my friend.

73,
Ron N7RD