Cluster Band Filter - possibility to show more than one band

Your ideas for making Log4OM even better.
ik2egl
Old Man
Posts: 287
Joined: 11 Feb 2014, 22:00
Location: Milan, Italy

Re: Cluster Band Filter - possibility to show more than one

Post by ik2egl » 11 Apr 2014, 17:20

some more examples for common sharing and discussion
Attachments
exa3.jpg
award filtering
exa3.jpg (20.41 KiB) Viewed 1090 times
exa2.jpg
continent filtering
exa2.jpg (19.6 KiB) Viewed 1090 times
exa1.jpg
band and mode filtering
exa1.jpg (24.86 KiB) Viewed 1090 times
73 de Don IK2EGL

CT1BXX
Log4OM Beta Team
Posts: 287
Joined: 21 Jan 2013, 15:27

Re: Cluster Band Filter - possibility to show more than one

Post by CT1BXX » 11 Apr 2014, 17:28

K7PT wrote:My thoughts were to retain the current "Link to Radio Band" with the check boxes being a sub filter.

This way I could have the rig tuned to 17M (follow the rig) and the "Custom" band filters set to 10M and 12M. I would then receive spots only from 17M, 10M and 12M.

That's why I placed the check boxes in the Custom tab of the cluster (F9). :roll:
Hi Chuck,

Bright idea "Link to Radio Band" :idea:

My very best regards to all, and my special thanks to Log4OM Team.
73 Manuel Fernando CT1BXX
73 Manuel Fernando CT1BXX

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2570
Joined: 21 Jan 2013, 14:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: Cluster Band Filter - possibility to show more than one

Post by IW3HMH » 11 Apr 2014, 17:56

Seems good, but "retaining" other bands while you select "link to radio band" is not possible, because makes the "link to radio band" almost useless (or force you to deselect all bands if you want to really link to radio band).

Ok, i'll place this somewhere on the list :)

lele
Daniele Pistollato - IW3HMH

Post Reply