SP/LP indication in Logging screen????

Post Reply
k4em
Novice Class
Posts: 9
Joined: 25 Jul 2020, 21:04

SP/LP indication in Logging screen????

Post by k4em » 02 Aug 2020, 10:30

Is it possible to add the Sort Path & Long path info to the logging screen just below the Callsign and above the Operator name? I leave the Cluster up all the time. So if I enter a call manually or from FT8 I have to hit the Main button to see SP/LP. It would be nice to have that info right there instantly so I wouldn't have to move the mouse and click the Main button.
Thanks,
Dave
k4em

User avatar
G4POP
Log4OM Alpha Team
Posts: 7282
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: SP/LP indication in Logging screen????

Post by G4POP » 02 Aug 2020, 11:39

k4em wrote:
02 Aug 2020, 10:30
Is it possible to add the Sort Path & Long path info to the logging screen just below the Callsign and above the Operator name? I leave the Cluster up all the time. So if I enter a call manually or from FT8 I have to hit the Main button to see SP/LP. It would be nice to have that info right there instantly so I wouldn't have to move the mouse and click the Main button.
Thanks,
Dave
k4em
Surely this is prominent enough and in view regardless of selected tab


Untitled.jpg
Untitled.jpg (125.48 KiB) Viewed 110 times
73 Terry G4POP

k4em
Novice Class
Posts: 9
Joined: 25 Jul 2020, 21:04

Re: SP/LP indication in Logging screen????

Post by k4em » 02 Aug 2020, 19:48

I totally missed that, I never saw it in the manual either.

Thanks,
Dave
k4em

User avatar
mi0nwa
Novice Class
Posts: 27
Joined: 29 Mar 2020, 14:19

Re: SP/LP indication in Logging screen????

Post by mi0nwa » 03 Aug 2020, 15:28

Also at the bottom along with distance :)

Post Reply