V2 Can't find omnirig settings

Post Reply
K0AY
Old Man
Posts: 119
Joined: 22 Jan 2013, 16:58

V2 Can't find omnirig settings

Post by K0AY » 16 Jan 2020, 21:10

How do I bring up the omnirig settings window in V2 to configure the port?

User avatar
LA9FFA
Log4OM Alpha Team
Posts: 96
Joined: 21 Jan 2013, 15:59
Location: Oslo, Norway
Contact:

Re: V2 Can't find omnirig settings

Post by LA9FFA » 16 Jan 2020, 21:29

Skjermbilde.PNG
Skjermbilde.PNG (186.56 KiB) Viewed 288 times
73`s De Rolf LA9FFA.

Member of: NRRL/ARRL/LA4O/LADX Group.
Honor Roll #Mixed #CW #8 Band DXCC.

User avatar
W7DRM
Log4OM Alpha Team
Posts: 787
Joined: 19 Feb 2014, 19:44

Re: V2 Can't find omnirig settings

Post by W7DRM » 16 Jan 2020, 21:31

Hi Art,

You can bring up the OmniRig settings either by clicking the toolbar shown here -
OmniRigTool.PNG
OmniRigTool.PNG (117.7 KiB) Viewed 288 times
Or by going to top line menu - Connect, CAT, Show CAT Interface.

73,

Doug
W7DRM

Post Reply