OMNIRIG works on RIG1 only

General discussions about Log4OM features
Post Reply
4Z1ZV
Novice Class
Posts: 11
Joined: 05 Dec 2015, 09:23

OMNIRIG works on RIG1 only

Post by 4Z1ZV » 18 May 2017, 09:46

Friend of mine reported that he configured two Icom transceivers on OmniRig (through LOG4OM that I encourage to use..).
Both work fine when Rig1 selected.

Non of them work on Rig2.

Any ideas ?
4Z1ZV

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5487
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: OMNIRIG works on RIG1 only

Post by G4POP » 18 May 2017, 10:29

What radios are on rig 1 and rig 2?
73 Terry G4POP

4Z1ZV
Novice Class
Posts: 11
Joined: 05 Dec 2015, 09:23

Re: OMNIRIG works on RIG1 only

Post by 4Z1ZV » 18 May 2017, 14:55

OK. Problem solved.

Need to turn first the radios and than lunch Log4OM.
4Z1ZV

Post Reply