Page 1 of 1

lookup window greyed out.

Posted: 10 Oct 2017, 13:08
by K0AY
I note that the lookup window no longer functions for me. Can I presume that this is a change in QRZ's policy?

Art
K0AY

Re: lookup window greyed out.

Posted: 10 Oct 2017, 16:47
by G4POP
Which window - Screen shot please

Re: lookup window greyed out.

Posted: 10 Oct 2017, 21:58
by K0AY
Capture.PNG
Capture.PNG (33.23 KiB) Viewed 106 times

Re: lookup window greyed out.

Posted: 10 Oct 2017, 22:05
by G4POP
What call sign are you looking up

Re: lookup window greyed out.

Posted: 11 Oct 2017, 00:30
by K0AY
It stays greyed out for any callsign including yours. My setttings for HAMQTH and QRZ have not changed in the external logs setup page.

Re: lookup window greyed out.

Posted: 11 Oct 2017, 08:10
by G4POP
select HamQTH for the lookup in the Options instead of QRZ

Re: lookup window greyed out.

Posted: 11 Oct 2017, 09:56
by K0AY
It is still greyed out Terry.

Re: lookup window greyed out.

Posted: 11 Oct 2017, 10:21
by G4POP
As you can see below and using your call sign its all working OK for me so I have to suspect one of the following

1. No internet connection
2. Wrong user name and/or password
3. Unacceptable characters in user name or password like *&^%$£"@?
4. Something blocking the lookup like anti virus, malware or firewall


Capture.JPG
Capture.JPG (27.3 KiB) Viewed 84 times

Re: lookup window greyed out.

Posted: 11 Oct 2017, 13:46
by K0AY
Many thanks, I appreciate your suggestions and will track it down

73
Art