Not showing worked

General discussions about Log4OM features
Post Reply
kd0zv
Old Man
Posts: 121
Joined: 04 Mar 2015, 14:42

Not showing worked

Post by kd0zv » 28 Oct 2018, 19:13

Have had an issue a few times this weekend where entering a call does not show up as worked. Even with contest mode turned off.

You can see in the picture below I have CR6T entered and he is in the log below twice (one an embarrassing dupe) and it does not show up as worked regardless of how long you wait. Start Log4OM and it worked. Did the same thing yesterday.

Going to the F7 Tab it did not show up either.
Attachments
2.jpg
2.jpg (237.39 KiB) Viewed 1083 times

kd0zv
Old Man
Posts: 121
Joined: 04 Mar 2015, 14:42

Re: Not showing worked

Post by kd0zv » 28 Oct 2018, 19:36

To add to that it must be related to the search previous QSOs in this contest only. I needed to refresh the contact to get good results so ignore part of what I said above.

What determines this contest only? The contest ID?

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2208
Joined: 21 Jan 2013, 15:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: Not showing worked

Post by IW3HMH » 31 Oct 2018, 17:47

QsoDate >= contest start date inserted in the CONTEST screen
QsoDateEnd <= contest end date inserted in the CONTEST screen
QSO made inside a contest (saved with contest mode enabled)
Daniele Pistollato - IW3HMH

kd0zv
Old Man
Posts: 121
Joined: 04 Mar 2015, 14:42

Re: Not showing worked

Post by kd0zv » 01 Nov 2018, 02:06

I had the contest start and end date exaggerated to be safe.

However I might have dropped out of contest mode once or twice and manually added the contest ID name in by cutting and pasting it in the missed record. Thought maybe that would be it.

Post Reply