layout size after restarting

Need help? - Post here and we will find a solution for you.
Post Reply
User avatar
m0pkz
Advanced Class
Posts: 37
Joined: 24 Dec 2013, 05:49
Contact:

layout size after restarting

Post by m0pkz » 28 Dec 2016, 10:10

Hi all,

Did I missing something? After adjusting map size ...cluster panel size on the right, choosing sort dc cluster only phone, after restarting log4om getting default layout size again? Should I run in admin mode or missing somewhere save layout size?

Regards, Kes-m0pkz
Rigs: FLEX-6300 Ant: 6 band hexbeam (by SP7IDX).
http://m0pkz.co.uk/

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2645
Joined: 21 Jan 2013, 14:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: layout size after restarting

Post by IW3HMH » 28 Dec 2016, 17:16

On main User Interface?
Yes, size is not saved at this time because i have to find a smart way to save panel size without coding each single event to a variable that will be saved into the config file... or have had no time to do :)
Daniele Pistollato - IW3HMH

User avatar
m0pkz
Advanced Class
Posts: 37
Joined: 24 Dec 2013, 05:49
Contact:

Re: layout size after restarting

Post by m0pkz » 28 Dec 2016, 18:55

:) OK
Rigs: FLEX-6300 Ant: 6 band hexbeam (by SP7IDX).
http://m0pkz.co.uk/

User avatar
G4POP
Log4OM Alpha Team
Posts: 7268
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: layout size after restarting

Post by G4POP » 29 Dec 2016, 07:58

m0pkz wrote: choosing sort dc cluster only phone, after restarting log4om getting default layout size again?
If you click the floppy disk save settings button at the bottom of the filter window your preference for phone only will be retained between restarts.
Should I run in admin mode or missing somewhere save layout size?
Log4OM should always be run as an administrator to be able to use all of the features, we point this out in the user guide and Quick Start Guide!
73 Terry G4POP

User avatar
G4DWV - Guy
Old Man
Posts: 411
Joined: 11 Sep 2014, 16:02

Re: layout size after restarting

Post by G4DWV - Guy » 30 Dec 2016, 07:42

Kes,

There is a shareware utility that could help you. I use it in Win 7 as that OS seems to have issues remembering windows settings. I have no problems with Log4OM opening the way I want it.

Check it out http://www.desksoft.com/WindowManager.htm.

Happy New Year to Lele, Terry and everybody else here.

73 de Guy G4DWV/4X1LT
You've never known happiness until you're married; but by then it is too late.

User avatar
m0pkz
Advanced Class
Posts: 37
Joined: 24 Dec 2013, 05:49
Contact:

Re: layout size after restarting

Post by m0pkz » 30 Dec 2016, 08:57

Thank you all for replies!!!

Kes-m0pkz
Rigs: FLEX-6300 Ant: 6 band hexbeam (by SP7IDX).
http://m0pkz.co.uk/

Post Reply