Page 1 of 1

log4om+pstrotator+ft847

Posted: 02 Oct 2018, 21:50
by ta2nc
Just had another problem with log4om+ft847
If i run the software alone, no problem..
If i switch to satellite mode i can see vfoA and vfoB (which is reverse as i mentioned on previous post) but it is there.. And if i switch to normal vfo operation i can see tx/rx single window.. it works also

But if pstrotator is also connected to omnirig, switching vfo mode / sat mode does not change the freq display.. it still shows seperate vfoa/b with sat frequencies only.. it doesnt update the freq display to single vfo mode even if i disconnect pstrotator from omnirig.
It returns to normal only if i turn off log4om and turn it on again..

Re: log4om+pstrotator+ft847

Posted: 02 Oct 2018, 21:53
by G4POP
Sounds like you did not install PSTRotator, Omnirig and
Log4om to run as an administrator as described in our user guide and quick start guide

Re: log4om+pstrotator+ft847

Posted: 02 Oct 2018, 22:38
by ta2nc
All are runnning as administrator Terry.

Re: log4om+pstrotator+ft847

Posted: 03 Oct 2018, 06:58
by ta2nc
one detail..
if i run the programs on single vfo mode, then switch to sat mode.. it detects that and changes the display..
Just satellite to vfo mode does not work..

Re: log4om+pstrotator+ft847

Posted: 03 Oct 2018, 18:00
by ta2nc
One more reply..
Seems it is reading the frequency...
Just the upper vfo displays doesnt show correct ones..
Please check the frequency on the downside of the screenshot..
it reads 14.235 correctly for vfo mode..
But display still showing sat mode frequencies.

Re: log4om+pstrotator+ft847

Posted: 04 Oct 2018, 22:23
by G4POP
I asked Daniele to look at this because I cannot check anything because I don't use Yaesu radios

Suggest that you email him direct if you get no response