QSO selection - can't select more than one in Recent QSO window

Need help? - Post here and we will find a solution for you.
Post Reply
N8MSA
Novice Class
Posts: 22
Joined: 17 Sep 2015, 08:31

QSO selection - can't select more than one in Recent QSO window

Post by N8MSA » 30 Sep 2019, 15:46

Note - tried to perform due diligence on this, but I'm one of the people that experiences problems with the forum search feature. I did search the manual but didn't see this explicitly mentioned.

I can't select more than one QSO in the 'Recent QSO' window. Is that design behavior? Currently running v1.39.00 under Win7-64 but I've experienced this for several years.

Thanks,

Mike - N8MSA

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5818
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: QSO selection - can't select more than one in Recent QSO window

Post by G4POP » 30 Sep 2019, 16:32

That function is in the QSO manager because there is nothing that you can do in the recent QSO window if you select more than one QSO
73 Terry G4POP

N8MSA
Novice Class
Posts: 22
Joined: 17 Sep 2015, 08:31

Re: QSO selection - can't select more than one in Recent QSO window

Post by N8MSA » 30 Sep 2019, 17:44

Hi Terry -

'Design behaviour' then...thanks for the response.

73,

Mike - N8MSA

Post Reply