Detached window F8 missing menu items

Yes, sometimes it happens... Please report any bugs here
Post Reply
User avatar
VK7XX
Old Man
Posts: 327
Joined: 24 Jan 2013, 04:07
Location: Planet Earth on Tasmania Island
Contact:

Detached window F8 missing menu items

Post by VK7XX » 19 Jun 2015, 23:23

I know, I have mentioned this before and I thought that this may have been fixed in 1.22.0.0 but not so. So, I am raising this again as it should be an easy fix.

In the F6 Recent QSO window, there are 6 right click menu items, but, when you "detach grid" this window, there are then only 4 right click menu items. Please add the missing items to the detached window. (Lookup, and Upload to HAM QTH are the missing ones)

73
John
VK7XX

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2378
Joined: 21 Jan 2013, 14:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: Detached window F8 missing menu items

Post by IW3HMH » 20 Jun 2015, 10:36

I don't have had time to check this yet. Will be probably fixed in the next release. I confirm it's on our bugtrack system
Daniele Pistollato - IW3HMH

User avatar
VK7XX
Old Man
Posts: 327
Joined: 24 Jan 2013, 04:07
Location: Planet Earth on Tasmania Island
Contact:

Re: Detached window F8 missing menu items

Post by VK7XX » 18 Oct 2015, 19:29

IW3HMH wrote:I don't have had time to check this yet. Will be probably fixed in the next release. I confirm it's on our bugtrack system

Just a reminder.... these menu items are still missing. Version 1.23.0 not fixed :(

73
John

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2378
Joined: 21 Jan 2013, 14:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: Detached window F8 missing menu items

Post by IW3HMH » 19 Oct 2015, 11:06

Yes John, i apologize, we choosed to release due to some urgent fixes we have had onboard.
I've this sticket up in the list.
Daniele Pistollato - IW3HMH

User avatar
VK7XX
Old Man
Posts: 327
Joined: 24 Jan 2013, 04:07
Location: Planet Earth on Tasmania Island
Contact:

Re: Detached window F8 missing menu items

Post by VK7XX » 20 Oct 2015, 06:09

IW3HMH wrote:Yes John, i apologize, we choosed to release due to some urgent fixes we have had onboard.
I've this sticket up in the list.
Lele, you do not need to apologise. My message was just as a reminder, not as a complaint.

Thank you for looking at the ticket as well.

73
John

Post Reply