QSO Information window (F7) in 1.28.0 problem

Yes, sometimes it happens... Please report any bugs here
Post Reply
User avatar
VK7XX
Old Man
Posts: 327
Joined: 24 Jan 2013, 04:07
Location: Planet Earth on Tasmania Island
Contact:

QSO Information window (F7) in 1.28.0 problem

Post by VK7XX » 13 Apr 2017, 00:37

I have noticed that the "QSO information window (F7)" on the default log4om version 1.28.0 screen is now only showing 1 call in the window (with scroll bars to see more).

If I resize (drag down the top) the greyline map to show more lines this resize setting is not saved and I have to resize every time I start the program.. (it all worked fine in 1.27.0)

regards
John
VK7XX

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5706
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: QSO Information window (F7) in 1.28.0 problem

Post by G4POP » 02 May 2017, 08:18

Yes all noted and this has already been reported
73 Terry G4POP

Post Reply