audio bug(?)

Yes, sometimes it happens... Please report any bugs here
Post Reply
PA0AER
Advanced Class
Posts: 38
Joined: 30 Oct 2017, 13:09

audio bug(?)

Post by PA0AER » 05 Nov 2017, 13:21

I can record and listen on file 2,3,4,5 and 6 but not in 1. When I try to write a text in file 1 I got sometimes an error message: unhandled exception. PC > W10
There is no buttton for the voice keyer controls in the icon bar

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5171
Joined: 21 Jan 2013, 15:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: audio bug(?)

Post by G4POP » 07 Nov 2017, 20:25

PA0AER wrote:
05 Nov 2017, 13:21
I can record and listen on file 2,3,4,5 and 6 but not in 1. When I try to write a text in file 1 I got sometimes an error message: unhandled exception. PC > W10
Sounds like you have a corrupt audio file, delete the files in C:\Users\YOUR USER NAME\AppData\Roaming\LogOM\audio and start again. I just tesed and it all works fine so this is all it can be.

There is no buttton for the voice keyer controls in the icon bar

Was moved to the Radio drop down menu to save space when we added the dual VFO display
73 Terry G4POP

PA0AER
Advanced Class
Posts: 38
Joined: 30 Oct 2017, 13:09

Re: audio bug(?)

Post by PA0AER » 07 Nov 2017, 20:37

Thanks

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5171
Joined: 21 Jan 2013, 15:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: audio bug(?)

Post by G4POP » 08 Nov 2017, 13:11

Did deleting the files and starting over resolve your problem?
73 Terry G4POP

PA0AER
Advanced Class
Posts: 38
Joined: 30 Oct 2017, 13:09

Re: audio bug(?)

Post by PA0AER » 08 Nov 2017, 13:35

Sorry, very busy these days, I will try it this evening

73
Ger

PA0AER
Advanced Class
Posts: 38
Joined: 30 Oct 2017, 13:09

Re: audio bug(?)

Post by PA0AER » 23 Nov 2017, 19:39

I deleted the files. Now I have a message in the first 4 rows. But not after 2 crashes. Deleted again the files (except nr. 1) and finally it is working. But I cannot change the message by overwriting the old message. I need to delete the old message.

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2241
Joined: 21 Jan 2013, 15:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: audio bug(?)

Post by IW3HMH » 30 Nov 2017, 15:37

Files are saved in your configuration folder (help > open configuration folder)
you can delete from there, or even register files with professional tools and sound editors and put those files on the folder, replacing the old ones.
Daniele Pistollato - IW3HMH

Post Reply