Page 2 of 2

Re: Selecting required QSO's for LOTW in v1.34.0

Posted: 22 Oct 2018, 07:16
by G4POP
ac5aa wrote:
22 Oct 2018, 03:37
Mine also fails to select for upload as described above when run from QSL management. This started after the update was installed.

Did you try as mentioned earlier in this thread........................

I got mine to work. Selected "Automatic upload on closing" under "LOTW Settings" section of "External Logs" tab of the Options (see previous post to this thread) and then saved the options (click on Disk icon). I then unchecked "Automatic upload on closing" and clicked on Save again and voila it worked.

Re: Selecting required QSO's for LOTW in v1.34.0

Posted: 22 Oct 2018, 20:15
by NA5WH
Also on my update, LOTW select didn't work. But did the check the box, close/restart, uncheck the box, close/restart and was functional after that (at least one attempt anyhow). Guess its a sporadic or relies on some other configuration thing.