Version 1.18 doesn't color new countries in red color

Yes, sometimes it happens... Please report any bugs here
VA3AG
Old Man
Posts: 191
Joined: 22 Jan 2013, 07:20
Location: Ontario, Canada

Re: Version 1.18 doesn't color new countries in red color

Post by VA3AG » 06 Aug 2014, 01:38

VE3VEE wrote:Hi Aldo,

Thanks for confirming the issue on your end, too.
worked and confirmed
You might have meant "worked and unconfirmed". :-)

73 Marvin VE3VEE
You are right, sorry about that.

73
Aldo VA3AG

User avatar
W7DRM
Log4OM Alpha Team
Posts: 540
Joined: 19 Feb 2014, 19:44

Re: Version 1.18 doesn't color new countries in red color

Post by W7DRM » 06 Aug 2014, 19:24

I can confirm the same behavior. When you select "by LOTW received" then Save Settings, close the program and reopen, your setting of "by LOTW received" is still selected, but the selected action (red highlight of those countries NOT LOTW received) does not happen. The setting is saved, but the action of the setting does not occur, until the selection is changed and reapplied.

Doug
W7DRM

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2280
Joined: 21 Jan 2013, 14:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: Version 1.18 doesn't color new countries in red color

Post by IW3HMH » 07 Aug 2014, 08:11

working on that.
release probably will be made soon
Daniele Pistollato - IW3HMH

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2280
Joined: 21 Jan 2013, 14:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: Version 1.18 doesn't color new countries in red color

Post by IW3HMH » 07 Aug 2014, 08:36

Beta release will be available in some minutes to beta testers with some patches to be tested.
Daniele Pistollato - IW3HMH

Post Reply