Input field editing and tab order

Your ideas for making Log4OM even better.
Post Reply
MM0OKG
New user
Posts: 2
Joined: 19 Sep 2016, 20:15

Input field editing and tab order

Post by MM0OKG » 11 Dec 2016, 16:23

Hi all,

not sure if this has been discussed but having the ability to control the TAB order of the input fields would be brilliant.
As a 6m operator I keep input details really basic.......CALLSIGN >>RST out>> RST in>>LOCATOR......commit. If I need name as input then I can mouse click back to name field. I'm pretty sure I can't edit/configure this in 1.26 can I ????? If it could be added then it would another cherry on the cake !!!!!
I see from another thread that editing field format (size etc) is coming in V2 ???

Thanks,
Jonathan

G4AON
Advanced Class
Posts: 46
Joined: 15 Oct 2015, 21:19

Re: Input field editing and tab order

Post by G4AON » 13 Dec 2016, 21:01

I hope ver 2 includes a means of customising the QSO info tab, it's a chore to have to click on "Club and Awards" to enter a FISTS number, "Extended info & QSL" to enter QTH, etc. Also being able to remove the world map would be useful too.

73 Dave

MM0OKG
New user
Posts: 2
Joined: 19 Sep 2016, 20:15

Re: Input field editing and tab order

Post by MM0OKG » 01 Feb 2017, 20:19

Yes Dave it is a bit. I wonder if the dev team for Log4OM could comment on whether this field tabbing order is on the radar at all ??
Thanks,
jonathan

W4TME
Novice Class
Posts: 5
Joined: 07 Jun 2017, 14:33

Re: Input field editing and tab order

Post by W4TME » 09 Jun 2017, 23:09

Agreed +1 (times a thousand)

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5426
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Input field editing and tab order

Post by G4POP » 10 Jun 2017, 07:14

G4AON wrote:
13 Dec 2016, 21:01
I hope ver 2 includes a means of customising the QSO info tab, it's a chore to have to click on "Club and Awards" to enter a FISTS number, "Extended info & QSL" to enter QTH, etc. Also being able to remove the world map would be useful too.

73 Dave
Version 2 input will be very different from the existing so this may resolve your issues
73 Terry G4POP

Post Reply