Out of band error

Need help? - Post here and we will find a solution for you.
Post Reply
VK4JAZ
Novice Class
Posts: 7
Joined: 17 Feb 2016, 11:16

Out of band error

Post by VK4JAZ » 14 Jul 2019, 10:31

I have started receiving an out of band error for 2m FM QSOs lately. The frequency in question is 147.425, which is well within the band plan here in Australia. How can I rectify this, other than just logging the QSO as is.

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5818
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Out of band error

Post by G4POP » 14 Jul 2019, 10:44

Which regional bandplan is selected in options?
73 Terry G4POP

VK4JAZ
Novice Class
Posts: 7
Joined: 17 Feb 2016, 11:16

Re: Out of band error

Post by VK4JAZ » 14 Jul 2019, 22:51

Thanks Terry. It was region 1, now changed to 3 and all is well.
Regards
Grant

Post Reply