Q65 Logging Issue

Post Reply
WT0DX
Novice Class
Posts: 28
Joined: 02 Dec 2017, 22:17

Q65 Logging Issue

Post by WT0DX »

I am having a (new) issue logging Q65 contacts. My user configs were updated previously per my thread topic, and worked a year ago... viewtopic.php?f=33&t=6373&p=34364&hilit=Q65#p34364

I use the WSJT-X, JTAlert and Log4OM combination without any other issues.

However, today a Q65 contact was logged as FST4, not Q65. Also, JTAlert generated an error "unable to confirm QSO logged". I was then able to go into the contact and edit it for Q65 (this mode was on the drop down list).

In looking at the issue more closely, I found that if I used the drop down menu in the main/manual logging area, Q65 is not listed as an option, only Q15 - which makes me believe that at least part of the logging program is not using my modelist_user.csv file? (I see that the default modelist.csv does not have Q65 included.)

Other thoughts... Maybe my Q65 entry into the modelist_user.csv is incorrect? I have Q65;Q65;Q65. Or something has changed with JTAlert that is causing this issue?

WSJT-X 2.5.4
JTAlert 2.51.4
Log4OM 2.22.0.0 and 2.23.0.0
Windows 10

73 Bill WT0DX
n0tb
Novice Class
Posts: 8
Joined: 05 Sep 2021, 15:30

Re: Q65 Logging Issue

Post by n0tb »

Curiously, I am now seeing the exact same problem! I also inserted Q65 into the mode list but still unable to upload Q65 QSO's to LOTW.....Watching this thread with interest.

73s de Tim (N0TB)
n0tb
Novice Class
Posts: 8
Joined: 05 Sep 2021, 15:30

Re: Q65 Logging Issue

Post by n0tb »

I am still seeing this issue on 2.23.0.0

The generated support package can be accessed here -> https://www.dropbox.com/s/rqy8kw5d9f12m ... 1.zip?dl=0
User avatar
KI5IO
Log4OM Alpha Team
Posts: 1334
Joined: 16 Aug 2015, 16:30
Location: Plano, TX

Re: Q65 Logging Issue

Post by KI5IO »

Tim,

Did you send the support request package to Lele (IW3HMH) at his e-mail address noted in QRZ?
73 - Nolan Kienitz - KI5IO
Plano, TX
WT0DX
Novice Class
Posts: 28
Joined: 02 Dec 2017, 22:17

Re: Q65 Logging Issue

Post by WT0DX »

Also, see this post, that characterizes the issue somewhat differently.

Terry responded that he would look into the issue...

viewtopic.php?t=7682

73 Bill WT0DX
Post Reply