Statistics & Awards > Awards > WAC phone blank

Yes, sometimes it happens... Please report any bugs here
Post Reply
yo3ipr
Advanced Class
Posts: 58
Joined: 16 Mar 2014, 13:03

Statistics & Awards > Awards > WAC phone blank

Post by yo3ipr » 03 Aug 2017, 10:32

Hi Team

Just updated to v1.29 here. Checking Statistics & Awards > Awards > WAC phone is blank. If I check Mixed and then go to Phone it stays populated, but if I go to another mode like CW or Digital (which I don't have in this log) and then go back to Phone it again stays blank.
73 Tony YO3IPR / G4IPR

User avatar
DF5WW
Log4OM Alpha Team
Posts: 999
Joined: 02 May 2013, 09:49
Location: Höhr-Grenzhausen, Rhineland Palatinate, Germany
Contact:

Re: Statistics & Awards > Awards > WAC phone blank

Post by DF5WW » 03 Aug 2017, 13:13

Have tried this and i think there is only a "little" bug.
First i checked WAC Phone and got a blank list. Then
i switched to CW and to Digital and got a correct list.
After switching back to Phone i also have a correct
list now for Phone.

df5ww1.png
df5ww1.png (15.25 KiB) Viewed 1260 times
73´s .. Juergen ... RedPitaya SDR 5 W, 20 mtr. indoor wireloop feeded with homemade ladderline (600 Ohms) ...

yo3ipr
Advanced Class
Posts: 58
Joined: 16 Mar 2014, 13:03

Re: Statistics & Awards > Awards > WAC phone blank

Post by yo3ipr » 03 Aug 2017, 15:11

Hi Jeurgen,

Yes, it's only a small bug. Your case is different to mine as I have no CW or Digital in this log, so when go to one of those it clears the grid and only shows the phone credits again after going to Mixed. The individual bands work OK.

73 Tony YO3IPR / G4IPR

User avatar
DF5WW
Log4OM Alpha Team
Posts: 999
Joined: 02 May 2013, 09:49
Location: Höhr-Grenzhausen, Rhineland Palatinate, Germany
Contact:

Re: Statistics & Awards > Awards > WAC phone blank

Post by DF5WW » 04 Aug 2017, 00:30

Hi Tony,

o.K. if you say "it´s only a small bug". Lele is on maintenance with V1 and i think
that he will be eliminate some bugs in the near future like in V 1.30 or higher. He is
working hard at V2 and i think that this work has the higher prioitity. Log4OM V1 has
a lot of features you´ll not find in the most of the other loggers and, b.t.w., we have
a great support here.

So stay tuned. If Lele has read this post i think he will check out the code to resolve the
problem ... ;) ;)
73´s .. Juergen ... RedPitaya SDR 5 W, 20 mtr. indoor wireloop feeded with homemade ladderline (600 Ohms) ...

w6trh
Novice Class
Posts: 15
Joined: 16 May 2015, 04:03

Re: Statistics & Awards > Awards > WAC phone blank

Post by w6trh » 29 May 2019, 05:31

I am using v1.37.0 and have noticed this "WAC phone blank" issue still exists. The symptoms are still as previously described. I realize that this really is a "tiny" bug as previously mentioned. Just a reminder for v2.0, which I am really looking forward to using. Thanks for the best logger out there !

Tom
W6TRH

yo3ipr
Advanced Class
Posts: 58
Joined: 16 Mar 2014, 13:03

Re: Statistics & Awards > Awards > WAC phone blank

Post by yo3ipr » 29 May 2019, 07:33

Hi Tom
I had forgottten about this but you are right it's still there on the latest v 1.37.0 exactly as i described it before.

I now Danielle is still very busy with V2 development (I have a couple of other questions still open from recent weeks) but hopefully it's a simple fix (only affects WAZ, not other statistics as far as I can see) and it can go into the next maintenance release for V1.

73 Tony YO3IPR

w6trh
Novice Class
Posts: 15
Joined: 16 May 2015, 04:03

Re: Statistics & Awards > Awards > WAC phone blank

Post by w6trh » 30 May 2019, 03:20

It looks to me as if WAZ is working okay. WAC is where I see the issue. I always have to display the MIXED, to get the PHONE to display correctly.

Again, really excited for V2.

Cheers !

Tom
W6TRH

Post Reply