LOTW "Select Required"

General discussions about Log4OM features
Post Reply
WA2SQQ
Old Man
Posts: 100
Joined: 16 Feb 2015, 21:13
Location: New Jersey US

LOTW "Select Required"

Post by WA2SQQ » 07 Dec 2018, 21:32

Just made about 10 contacts and attempted to upload them to LOTW.
Selected "QSL tools"/"QSL Managemenmt"/"LOTW"/and "Select Required"

It only shows 3 QSO's - two from 2016 and one from 1971.
EQSL works fine
It looks like the link to the database is broken or changed?
What setting determines where Select Required looks to?
BTW, If I look at Recent QSO's, all my contacts are there.

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5159
Joined: 21 Jan 2013, 15:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: LOTW "Select Required"

Post by G4POP » 07 Dec 2018, 21:46

There is a new user selection in the options to choose what the result of select required does, r requested or n no
73 Terry G4POP

WA2SQQ
Old Man
Posts: 100
Joined: 16 Feb 2015, 21:13
Location: New Jersey US

Re: LOTW "Select Required"

Post by WA2SQQ » 07 Dec 2018, 23:27

Thanks very much, I’ll check it! I appreciate the fast response.

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5159
Joined: 21 Jan 2013, 15:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: LOTW "Select Required"

Post by G4POP » 08 Dec 2018, 00:23

This is the Options tag, I will amend the user guide when I have time


Required.jpg
Required.jpg (133.33 KiB) Viewed 59 times
73 Terry G4POP

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5159
Joined: 21 Jan 2013, 15:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: LOTW "Select Required"

Post by G4POP » 08 Dec 2018, 11:12

User guide is now updated and can be downloaded via the Log4OM help menu
73 Terry G4POP

WA2SQQ
Old Man
Posts: 100
Joined: 16 Feb 2015, 21:13
Location: New Jersey US

Re: LOTW "Select Required"

Post by WA2SQQ » 08 Dec 2018, 16:42

Found it, working fine - many thanks

Post Reply