Search found 12 matches

by nigelspear
04 Jul 2020, 10:27
Forum: General discussions
Topic: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0
Replies: 17
Views: 637

Re: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0

Thanks Terry

I updated now through QSL manager - very simple thanks for the tip
re direct QSL update - I can see me getting into all sorts of trouble doing that :-)

Thanks again for the support and its a great piece of software, well done
by nigelspear
04 Jul 2020, 08:54
Forum: General discussions
Topic: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0
Replies: 17
Views: 637

Re: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0

Thanks Terry

In QSO manager, under single field update, the "LoTw Sent" field is not shown in the list of fields you can edit. Have I done something wrong?
by nigelspear
03 Jul 2020, 18:01
Forum: General discussions
Topic: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0
Replies: 17
Views: 637

Re: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0

Hi Terry

Yes I have watched the youtube tutorials (a few times!)
The only JT program I use is WSJTX. As far as I can see there are no options in WsJTX that relate to this?

I think Im getting really close to everything work properly!

Is there a way to edit the "LoTw Sent" field for multiple qso's?
by nigelspear
03 Jul 2020, 16:08
Forum: General discussions
Topic: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0
Replies: 17
Views: 637

Re: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0

I seem to be making some progress. QSO's in LOG4OM that have "LoTw Sent" set to "requested" are now being sent OK (all the appropriate fields in LOG4OM are also set to "requested') I do however have some QSO's where the "LoTw Sent" is set to "no" - these dont get sent to Lotw, as expected. What I do...
by nigelspear
02 Jul 2020, 13:38
Forum: General discussions
Topic: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0
Replies: 17
Views: 637

Re: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0

Nolan, Thanks for the comprehensive reply. I'll go through your suggestions 1. Admin priviledges - I am using WSJTX plus other software so need the multi threading. Guess Im stuck with that problem then? 2. TSQL - Im on version 2.5.4 3.Country, CQ and Zone settings country settings LG4M.JPG country ...
by nigelspear
01 Jul 2020, 14:04
Forum: General discussions
Topic: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0
Replies: 17
Views: 637

Re: LoTW won't upload after update to 2.7.0.0

Hi I have they same issue and have followed the advice in the earlier posts but so far the issue remains. When I do a manual upload using TSQL it does warn me that there are QSO's that have been uploaded, but once I say "Ignore" it proceeds OK. Could it be that Lg4OM2 is getting the same message and...
by nigelspear
27 Jan 2019, 12:01
Forum: Software Integration
Topic: LOG4OM & Fldigi on different machines
Replies: 0
Views: 2239

LOG4OM & Fldigi on different machines

Hi My current configuration has every piece of software on the same windows 10 machine - all now works nicely - thanks Terry! Im considering a new configuration where Fldigi and Flrig are on a raspberry pi, but Log4OM remains on the Windows 10 box (all on the same home network) My Icom 7300 will be ...
by nigelspear
25 Jan 2019, 11:09
Forum: Software Integration
Topic: Fldigi 4.018 Log4OM connection issue
Replies: 9
Views: 2794

Re: Fldigi 4.018 Log4OM connection issue

SOLVED! You are a star Terry Its always the way, you cant see something for the sake of looking! No idea how that got changed as I have never been into that screen before, and I would have assumed locked means it cant be change. Nevertheless, that immediately fixed the problem Thanks for all the com...
by nigelspear
25 Jan 2019, 09:44
Forum: Software Integration
Topic: Fldigi 4.018 Log4OM connection issue
Replies: 9
Views: 2794

Re: Fldigi 4.018 Log4OM connection issue

Thanks for all the suggestions Fldigi configuration looks fine Capture.PNG All of the other tabs in rig control are not selected (FLrig,RigCat,Hamlib and Hardware PTT) Firewall - there is no firewall running on the small windows box im using for LOG4OM and Fldigi I have tried reinstalling Fldigi. Ho...
by nigelspear
24 Jan 2019, 14:45
Forum: Software Integration
Topic: Fldigi 4.018 Log4OM connection issue
Replies: 9
Views: 2794

Re: Fldigi 4.018 Log4OM connection issue

Hi

No this is the version I have been running for a month or so