Search found 223 matches

by w9mdb
09 Jul 2021, 22:17
Forum: User support
Topic: Cluster reconnect
Replies: 2
Views: 322

Re: Cluster reconnect

Doesn't seem to work. I have the keep alive checked. If the cluster just "goes away" and Log4Om disconnects it's not retrying to connect. For example ARCluster is known to die on contest weekends for example and has to reboot. I have my own local filter so I can duplicate this problem easi...
by w9mdb
09 Jul 2021, 17:57
Forum: Feature suggestions
Topic: PSTRotator band select
Replies: 0
Views: 355

PSTRotator band select

Many ops have beams for 20M and wire for lower bands so would be really nice if we had band selection for PSTRotator to check the bands where actually need the rotator.

Also would like to see an option to automatically send azimuth to PSTRotator.

Mike W9MDB
by w9mdb
01 Jul 2021, 13:58
Forum: User support
Topic: Cluster reconnect
Replies: 2
Views: 322

Cluster reconnect

Would be handy to have the Cluster system keep trying to reconnect when a cluster system goes down. ARCluster for example is notorious for dying during contest times and has to restart. The Cluster tab should show a timeout message and the Cluster indicator at the bottom should turn red. System shou...
by w9mdb
01 Jul 2021, 12:31
Forum: Feature suggestions
Topic: Email test button
Replies: 3
Views: 325

Re: Email test button

That doesn't send to all email addresses though.
by w9mdb
30 Jun 2021, 17:30
Forum: Feature suggestions
Topic: Email test button
Replies: 3
Views: 325

Email test button

Can we get a button to test Cluster Alert email sending?
Untitled.png
Untitled.png (100.12 KiB) Viewed 323 times
by w9mdb
13 May 2021, 13:56
Forum: User support
Topic: Reconciling log after DXCC submission
Replies: 4
Views: 802

Re: Reconciling log after DXCC submission

Has this been fixed somehow? The DXCC ADIF file does not contain mode or time so previous attempts at this just created duplicate QSOs since it couldn't match them.

Mike W9MDB
by w9mdb
11 Apr 2021, 21:23
Forum: Error reports
Topic: Click on cluster spot not working with hamlib
Replies: 4
Views: 1475

Re: Click on cluster spot not working with hamlib

This has been fixed in the latest alpha version.
by w9mdb
05 Apr 2021, 22:38
Forum: Error reports
Topic: Click on cluster spot not working with hamlib
Replies: 4
Views: 1475

Re: Click on cluster spot not working with hamlib

Well...it was working and the stopped again...
I see the "Sub" vfo being requested when clicking on a spot (on both PowerSDR selection and on an IC-7300 too).
Neither rig has Main/Sub vfos and I don't see get_vfo_list being called to see the available vfos.
by w9mdb
05 Apr 2021, 19:47
Forum: Error reports
Topic: Click on cluster spot not working with hamlib
Replies: 4
Views: 1475

Re: Click on cluster spot not working with hamlib

Was reporting for a friend. Just tested on my system and it's working.
So he must have something set up incorrectly.
by w9mdb
05 Apr 2021, 18:30
Forum: Error reports
Topic: Click on cluster spot not working with hamlib
Replies: 4
Views: 1475

Click on cluster spot not working with hamlib

Clicking on a cluster spot does not set mode or frequency using hamlib.
I don't see any activity in the log file to talk to hamlib at all.