Search found 8273 matches

by G4POP
28 Sep 2021, 19:43
Forum: General discussions
Topic: IC-705 and LOG4OM/Omnirig
Replies: 3
Views: 39

Re: IC-705 and LOG4OM/Omnirig

Pretty sure Omnirig and Hamlib do not support Bluetooth
by G4POP
28 Sep 2021, 12:19
Forum: General discussions
Topic: IC-705 and LOG4OM/Omnirig
Replies: 3
Views: 39

Re: IC-705 and LOG4OM/Omnirig

Have you updated to the latest rig files released a couple of weeks ago?

Did you try similar Icom rig files like 7000 or 706?

Did you instal the Icom USB drivers before connecting the radio to the pc?
by G4POP
28 Sep 2021, 06:10
Forum: User support
Topic: Cluster Color Speed
Replies: 3
Views: 103

Re: Cluster Color Speed

Your the second person this week with a database on onedrive reporting slowness, try relocating the database to your hard drive or even Google drive, I suspect Microsoft security tightening up Onedrive access.
by G4POP
27 Sep 2021, 18:52
Forum: General discussions
Topic: CAT not working correctly on FT900
Replies: 9
Views: 160

Re: CAT not working correctly on FT900

K6KA wrote: 27 Sep 2021, 17:42 Not sure that would work since CAT works fine with other programs.
Up to you but I have had this before where a radio works with some software but not others because the radios CAT chip had got confused.
by G4POP
27 Sep 2021, 07:21
Forum: User support
Topic: Cluster Color Speed
Replies: 3
Views: 103

Re: Cluster Color Speed

Log4OM Version number?

How many QSO's in your log?

Specification of PC?

Location of log file?
by G4POP
27 Sep 2021, 07:19
Forum: General discussions
Topic: CAT not working correctly on FT900
Replies: 9
Views: 160

Re: CAT not working correctly on FT900

K6KA wrote: 26 Sep 2021, 22:28 Went through almost all Yaesu radios with no luck. I thought the 450D would would since all parameters except baud rate would work but would not.
Try a factory reset of your radio
by G4POP
26 Sep 2021, 22:04
Forum: General discussions
Topic: CAT not working correctly on FT900
Replies: 9
Views: 160

Re: CAT not working correctly on FT900

K6KA wrote: 26 Sep 2021, 21:18 Thanks for the info however I got the same results with version 1.2 omnirig
Have you tried a different ini file like ft857?
by G4POP
26 Sep 2021, 21:00
Forum: General discussions
Topic: CAT not working correctly on FT900
Replies: 9
Views: 160

Re: CAT not working correctly on FT900

Alex has released version 1.20 of Omnirig and a new set of rig descriptor files I suggest that you install them and try again.

Do not download the Omnirig version from the Swiss site it will not work, only use the DXAtlas original site.
by G4POP
26 Sep 2021, 11:08
Forum: User support
Topic: Moving SQL Lite database to the cloud
Replies: 3
Views: 95

Re: Moving SQL Lite database to the cloud

When I originally set up Log4OM I hosted the database on my local computer. I now want to move it to OneDrive so that I can access it from more than one computer. I realise I could export the whole database as an ADIF file, then set up a new one in the cloud, import everything to it and delete the ...
by G4POP
26 Sep 2021, 07:07
Forum: General discussions
Topic: CAT not working correctly on FT900
Replies: 9
Views: 160

Re: CAT not working correctly on FT900

1. Log4om version number? Help/about
2. Are you running any other programs at same time?
3. What version of Omnirig?
4. Are you running Omnirig and Log4om as an administrator?
5. Has your radio ever functioned correctly with CAT control On this pc?