Search found 625 matches

by KI5IO
23 Jan 2021, 17:25
Forum: General discussions
Topic: EM19 Grid Block Again
Replies: 12
Views: 142

Re: EM19 Grid Block Again

QRZ login works fine. I believe the grid actually comes from WSJT-X. If I work a station that has not provided a grid in WSJT-X then no grid is logged even though the personal info from QRZ is. Very confusing. Thanks Ron, As a step in trouble-shooting. Run Log4OM V2 by itself with no active inbound...
by KI5IO
23 Jan 2021, 04:38
Forum: General discussions
Topic: EM19 Grid Block Again
Replies: 12
Views: 142

Re: EM19 Grid Block Again

V 2.11.0.0 I use QRZ.com. As I stated the info is logged correctly for all contacts. It seems to be an issue with the map view window. Ron, Is your login/password working for the QRZ login? You can check it at: Configuration / Info Providers. Put in your login and password and then tap the button t...
by KI5IO
20 Jan 2021, 17:20
Forum: Feature suggestions
Topic: Display distance in selected units
Replies: 1
Views: 80

Re: Display distance in selected units

On the Recent QSO's (F7) tab, Cluster (F8) tab, (and everywhere else), display Distance in the user selected units. I know KM are the units in the database and in ADIF etc. I'm just suggesting the displayed distance be in user selected units. Otherwise I'm not sure what the purpose of the selection...
by KI5IO
18 Jan 2021, 13:23
Forum: User support
Topic: Manager import
Replies: 14
Views: 272

Re: Manager import

No reply ? Also, how come the "QSL via" column in the recent QSO window does not show the QSL via of the Info window (F2) Why are there 2 "QSL via" fields that do not "communicate" ? Paul, Did you take the time to look at the grid setup you have in place for the Recent QSOs (F7) tab on your Main UI...
by KI5IO
15 Jan 2021, 16:08
Forum: Error reports
Topic: QSO map does not work from statistics view
Replies: 3
Views: 115

Re: QSO map does not work from statistics view

Clicking QSO map opens a map, but the grid squares are not marked. Version 2.11.0.0 Kevin, I clicked on a country in Statistics view and then the grid map globe and did see a grid. I then clicked on a specific QSL and also saw the overall grid and the grid for that QSL. What am I not doing to match...
by KI5IO
14 Jan 2021, 16:48
Forum: General discussions
Topic: Reliability number
Replies: 2
Views: 83

Re: Reliability number

Can't figure this one out... there are stations in Europe this morning (16:40Z) that have 0 reliability but are solid 5NN copy. In the past I have found the reliability to be fairly close but not today. Hmmm 73, Rory, K5CKS Rory, Try running a Solar Update once or twice and see if that changes anyt...
by KI5IO
13 Jan 2021, 21:59
Forum: General discussions
Topic: Help with cluster
Replies: 3
Views: 120

Re: Help with cluster

m0ppr wrote:
13 Jan 2021, 21:25
Thank you so much! I did not know I have to go through telnet! All is working now.
Pawel,

Tnx for your follow-up and update.

Glad you have it working for you.
by KI5IO
11 Jan 2021, 22:48
Forum: User support
Topic: Slow work
Replies: 2
Views: 140

Re: Slow work

i use 2.11.0.0 its very slow working every thing. Edit QSO = opening 5 second OM, Is Log4OM V 2.11.0.0 the ONLY APP you have running? Or do you also have other connections to digital APPs and more running at the same time? Have you shut down V2 and restarted? Same response or different response? Wh...
by KI5IO
11 Jan 2021, 22:44
Forum: General discussions
Topic: Help with cluster
Replies: 3
Views: 120

Re: Help with cluster

Hi All, I read the manual and this forum, I do not need to send DX spots to the cluster, I just simply need to watch the cluster. I am not 100% sure what is a diffrent between supercluster and the normal cluster, but the supercluster is very quiet, and the lamp indicating the normal cluster is NOT ...
by KI5IO
08 Jan 2021, 19:29
Forum: User support
Topic: wsjt-x and log4om won't update qrz
Replies: 3
Views: 151

Re: wsjt-x and log4om won't update qrz

You dont say what method your using to log from WSJT to Log4OM? I set it up per the manual, set the adif and udp per the manual. is that incorrect? Tony, Good that you are using the User Guide, but Terry is asking for more information. IE: Using WSJTx and Log4OM ... Are you connecting WSJTx "direct...