Bandmaster / Omni-Rig

Regarding connecting to external program's.
Post Reply
wb9kpt
Advanced Class
Posts: 32
Joined: 17 May 2015, 00:56
Location: Evergreen, CO

Bandmaster / Omni-Rig

Post by wb9kpt » 22 May 2015, 20:33

Looking for some advice, maybe something is wrong with my Omni-Rig install...

When I open Log4OM first and then open Bandmaster, Bandmaster reports that Omni-Rig is not installed. When I do it in the reverse order, by starting Bandmaster first, then Log4OM doesn't connect to Omni-Rig. If I try and force a CAT connect, the Omni-Rig settings window comes up, I hit OK then nothing happens...

Running version 1.15 of Omni-Rig. Running VSPE to split comm port for other programs.

Bill - WB9KPT

User avatar
G4POP
Log4OM Alpha Team
Posts: 6523
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Bandmaster / Omni-Rig

Post by G4POP » 23 May 2015, 08:04

This is normal for Omnirig it's to do with the way Omnirig hyper threads, just set Bandmaster to start before Log4om in the Log4om options
73 Terry G4POP

wb9kpt
Advanced Class
Posts: 32
Joined: 17 May 2015, 00:56
Location: Evergreen, CO

Re: Bandmaster / Omni-Rig

Post by wb9kpt » 23 May 2015, 16:52

Thanks Terry, works great now. Appreciate the quick response to my question!

Post Reply