[CLOSED] ADIF Import does not import MY_SOTA_REF

V2 error reports
Post Reply
OE5JFE
Novice Class
Posts: 21
Joined: 24 Aug 2017, 14:08

[CLOSED] ADIF Import does not import MY_SOTA_REF

Post by OE5JFE » 19 Jan 2020, 14:59

Thanks for releasing the new version!
As my main usecase is SOTA:

Importing a Backup-ADIF from the Log4OM 1.x to 2.0.1 seams to loose the MY_SOTA_REF information - or at least the info is missing in the "My Refs" tab in the "Edit QSO" view.

The funny thing is that after I export to adif the MY_SOTA_REF information is still in the ADIF. Only it is not shown in the form (double clicking the QSO):

Code: Select all

#++++++++++++++++++++++++++++++++++++
#   Log4OM 2 by IW3HMH version 2.0.1.0
#   http://www.log4om.com
#   created: Sonntag, 19. Jänner 2020
#++++++++++++++++++++++++++++++++++++

<ADIF_VERS:5>3.0.8 <PROGRAMID:7>Log4OM2 <PROGRAMVERSION:7>2.0.1.0 <eoh>

<ADDRESS:61>Mag. Sylvia Auer 
Daxwieserstr.5 
Leonding A-4060 
Austria <A_INDEX:1>6 <ANT_AZ:1>0 <ANT_PATH:1>s <BAND:2>2m <CALL:8>OE5YYN/P <CONT:2>EU <COUNTRY:7>Austria <CQZ:2>15 <DISTANCE:2>37 <DXCC:3>206 <EQSL_QSL_RCVD:1>R <EQSL_QSL_SENT:1>R <FREQ:6>145.5 <FREQ_RX:1>0 <GRIDSQUARE:6>JN77AV <ITUZ:2>28 <LOTW_QSL_RCVD:1>R <LOTW_QSL_SENT:1>R <MODE:2>FM <MY_CNTY:7>Austria <MY_COUNTRY:7>Austria <MY_CQ_ZONE:2>15 <MY_GRIDSQUARE:6>JN77DV <MY_ITU_ZONE:2>28 <MY_NAME:8>Johannes <MY_RIG:5>817nd <NAME:16>Mag. Sylvia Auer <OPERATOR:6>OE5JFE <OWNER_CALLSIGN:6>OE5JFE <STATION_CALLSIGN:8>OE5JFE/P <PROGRAMID:6>Log4OM <PROGRAMVERSION:7>2.0.1.0 <QSL_RCVD:1>R <QSL_RCVD_VIA:1>E <QSL_SENT:1>R <QSL_SENT_VIA:1>B <QSO_COMPLETE:1>Y <QSO_DATE:8>20200112 <QSO_DATE_OFF:8>20200112 <QTH:8>Eiskogel <RST_RCVD:2>55 <RST_SENT:2>55 <SWL:1>N <TIME_OFF:6>121440 <TIME_ON:6>121400 <TX_PWR:1>5 <K_INDEX:1>1 <LAT:7>48.2474 <LON:7>14.2552 <PFX:2>OE <QSO_RANDOM:1>Y <SFI:2>74 <MY_SOTA_REF:9>OE/OO-271 <SOTA_REF:9>OE/OO-084 <APP_L4ONG_SATELLITE_QSO:1>N <APP_L4ONG_CONTEST:1>N <APP_L4ONG_ANTENNA:21>lambdahalbe 5 Band DX <APP_L4ONG_QSO_CONFIRMATIONS:530>[{"CT":"EQSL","S":"Requested","R":"Requested","SV":"Electronic","RV":"Electronic"},{"CT":"LOTW","S":"Requested","R":"Requested","SV":"Electronic","RV":"Electronic"},{"CT":"QSL","S":"Requested","R":"Requested","SV":"Bureau","RV":"Electronic"},{"CT":"CLUBLOG","S":"No","R":"No","SV":"Electronic","RV":"Electronic"},{"CT":"HRDLOG","S":"No","R":"No","SV":"Electronic","RV":"Electronic"},{"CT":"QRZCOM","S":"No","R":"No","SV":"Electronic","RV":"Electronic"},{"CT":"HAMQTH","S":"Requested","R":"No","SV":"Electronic","RV":"Electronic"}] <APP_L4ONG_QSO_AWARD_REFERENCES:140>[{"SUB":[],"GRA":[],"AC":"SOTA","R":"OE/OO-084"},{"SUB":[],"GRA":[],"AC":"DXCC","R":"206","G":"EU"},{"SUB":[],"GRA":[],"AC":"WAC","R":"EU"}] <APP_L4ONG_MY_AWARD_REFERENCES:49>[{"SUB":[],"GRA":[],"AC":"SOTA","R":"OE/OO-271"}] <EOR>
See the screenshot for this imported QSO: The SOTA reference for the QSO partner OE5YYN/P is displayed correct. But my own ref is not displayed.
Myref-Import-Empty.PNG
Myref-Import-Empty.PNG (84.33 KiB) Viewed 74 times
73 Joe
Last edited by OE5JFE on 20 Jan 2020, 17:41, edited 1 time in total.

OE5JFE
Novice Class
Posts: 21
Joined: 24 Aug 2017, 14:08

Re: ADIF Import does not import MY_SOTA_REF

Post by OE5JFE » 20 Jan 2020, 17:40

CLOSED.
Is linked to this report:
viewtopic.php?f=32&t=4436

ADIF import works fine but my references are just not displayed in the EDIT QSO form.

73 Joe

Post Reply