Worked highlight showing up different.

General discussions about Log4OM features
Post Reply
User avatar
kd0zv
Old Man
Posts: 564
Joined: 04 Mar 2015, 13:42
Location: Ankeny, Iowa
Contact:

Worked highlight showing up different.

Post by kd0zv » 30 Oct 2018, 23:00

Why does this country highlight different in these locations? Does not show country in one view. Bug?
Attachments
2018-10-30_17-57-23.gif
2018-10-30_17-57-23.gif (94.05 KiB) Viewed 1059 times
Log4OM Version 2.4.0
Windows 10/64
Flex 6600 via OmniRig (testing HamLib)
CW Skimmer localhost

User avatar
G4POP
Log4OM Alpha Team
Posts: 6560
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Worked highlight showing up different.

Post by G4POP » 31 Oct 2018, 06:52

Although I cant see it too well due to the small screenshot it looks like the call sign in the lower image is incorrect and therefore is not recognised - ERGO no country can be defined causing a blank entry! LI instead of LZ I think.

Of course you have not worked a country that has no name!

Sometimes operators enter the wrong call for a spot :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
73 Terry G4POP

User avatar
IW3HMH
Site Admin
Posts: 2573
Joined: 21 Jan 2013, 14:20
Location: Quarto d'Altino - Venezia (ITA)
Contact:

Re: Worked highlight showing up different.

Post by IW3HMH » 31 Oct 2018, 16:37

Agree with Terry… callsign seems but is not the same :)
Daniele Pistollato - IW3HMH

User avatar
kd0zv
Old Man
Posts: 564
Joined: 04 Mar 2015, 13:42
Location: Ankeny, Iowa
Contact:

Re: Worked highlight showing up different.

Post by kd0zv » 01 Nov 2018, 01:09

Yup, you guys are right. Guessing someone spotted it wrong. Same call with a Z in it.
Log4OM Version 2.4.0
Windows 10/64
Flex 6600 via OmniRig (testing HamLib)
CW Skimmer localhost

Post Reply