Showing wrong DXCC entity

General discussions V2
Post Reply
User avatar
K4TOR
Advanced Class
Posts: 38
Joined: 30 Dec 2022, 02:24

Showing wrong DXCC entity

Post by K4TOR »

ZL7IO - Chatham Island
Shows as New Zealand. When I take the O off, it shows as Chatham Is.

Reloaded Country file. No change. What am I missing?
Running Ver 2.29
73 de Tor - K4TOR
Pee Dee of SC
User avatar
G4POP
Log4OM Alpha Team
Posts: 10919
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Showing wrong DXCC entity

Post by G4POP »

Try reloading the lublog file if your using latest log4om
73 Terry G4POP
User avatar
K4TOR
Advanced Class
Posts: 38
Joined: 30 Dec 2022, 02:24

Re: Showing wrong DXCC entity

Post by K4TOR »

G4POP wrote: 17 Sep 2023, 20:58 Try reloading the lublog file if your using latest log4om
Ok, so I re-loaded the (C)lublog :-) file. It actually says Chatham Island now, until it fetches the call sign info off of QRZ, which of course says......New Zealand. Oh well.
73 de Tor - K4TOR
Pee Dee of SC
User avatar
G4POP
Log4OM Alpha Team
Posts: 10919
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Showing wrong DXCC entity

Post by G4POP »

Perhaps speak to the call sign owner and ask him to update QRZ?

You can of course manually change the entity name or perhaps use HamQTH instead of QRZ and see if that source is correct.
73 Terry G4POP
User avatar
K4TOR
Advanced Class
Posts: 38
Joined: 30 Dec 2022, 02:24

Re: Showing wrong DXCC entity

Post by K4TOR »

G4POP wrote: 18 Sep 2023, 09:46 Perhaps speak to the call sign owner and ask him to update QRZ?

You can of course manually change the entity name or perhaps use HamQTH instead of QRZ and see if that source is correct.
I sent Holger - ZL7IO an email to make him aware of it. Thanks for the help, as always, Terry.
73 de Tor - K4TOR
Pee Dee of SC
Post Reply