Power Levels

Your ideas for making Log4OM even better.
Post Reply
bbones
Novice Class
Posts: 27
Joined: 10 Feb 2016, 23:09

Power Levels

Post by bbones » 15 Jan 2019, 09:40

Is there anyway of reading the power levels rather than having it fixed in the setup menu.

I use a Icom IC-7100 (50watts) and a Icom IC-7300 (100watts)

Cheers

Bill G4CFP
Bill G4CFP

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5708
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Power Levels

Post by G4POP » 15 Jan 2019, 09:46

I don't believe that either Omnirig or Hamlib provide commands to read the TX power level but I will check!
73 Terry G4POP

User avatar
G4POP
Moderator
Posts: 5708
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Power Levels

Post by G4POP » 16 Jan 2019, 08:40

G4POP wrote:
15 Jan 2019, 09:46
I don't believe that either Omnirig or Hamlib provide commands to read the TX power level but I will check!
I have now checked the Omnirig commands and find that Omnirig do not provide a way of reading the TX power level set on the radio or any way of setting the power levels from Omnirig.

I specifically checked the Icom radios IC7000, 7100, 7300, 7600, 7700 and 7800


I suspect Hamlib may provide this feature because FLRig has a PWR level control and I beleive that uses Hamlib
73 Terry G4POP

Post Reply