Enlarge Station worked box on screen?

Need help? - Post here and we will find a solution for you.
Post Reply
Charly
Novice Class
Posts: 3
Joined: 20 Jul 2016, 12:04

Enlarge Station worked box on screen?

Post by Charly » 27 Aug 2016, 10:21

I wish there were a way to make the little box for entering the new contact call sign BIGGER. Anyone know how?
Look at that box size in N1MM, nice and large.

K7PT
Old Man
Posts: 726
Joined: 21 Jan 2013, 13:54

Re: Enlarge Station worked box on screen?

Post by K7PT » 27 Aug 2016, 10:46

At the moment, no you can't. Possibly in V2, in progress, it will resizable. :?:
K7PT-Chuck "#1 Top of the Honor Roll"

User avatar
G4POP
Log4OM Alpha Team
Posts: 7559
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: Enlarge Station worked box on screen?

Post by G4POP » 27 Aug 2016, 13:10

Charly wrote:I wish there were a way to make the little box for entering the new contact call sign BIGGER. Anyone know how?
Look at that box size in N1MM, nice and large.
You have already asked this question before and we responded to you, so why a second time?
73 Terry G4POP

Post Reply