world map does not use locator

V2 error reports
Post Reply
sp9wpn
Novice Class
Posts: 11
Joined: 27 May 2019, 22:52

world map does not use locator

Post by sp9wpn » 26 Mar 2020, 19:30

For stations from US, this is very visible difference between maps:
Image

User avatar
kd0zv
Old Man
Posts: 570
Joined: 04 Mar 2015, 13:42
Location: Ankeny, Iowa
Contact:

Re: world map does not use locator

Post by kd0zv » 26 Mar 2020, 20:01

Have you tried other callsigns?

That example you gave is jacked up for me as well. Other call signs work fine.
Log4OM Version 2.4.0
Windows 10/64
Flex 6600 via OmniRig (testing HamLib)
CW Skimmer localhost

User avatar
KI5IO
Log4OM Alpha Team
Posts: 441
Joined: 16 Aug 2015, 16:30

Re: world map does not use locator

Post by KI5IO » 26 Mar 2020, 20:11

AL2F is in the midst of moving back to Alaska. If you look at his QRZ page you will note he has posted that he moved back to AK on 03/23/2020.

I'm sure he has not fully updated all his data sources, nor have those updates populated throughout the system.

I would expect some differences insituations as this.

I'm amazed that the OM has put that current of an update on his QRZ page. Very few OMs are that detailed to do so.
73 - Nolan Kienitz - KI5IO
Plano, TX

sp9wpn
Novice Class
Posts: 11
Joined: 27 May 2019, 22:52

Re: world map does not use locator

Post by sp9wpn » 27 Mar 2020, 14:46

Now I've noticed "CLUBLOG CALL EXC". Log4OM definitely gets the correct locator (see locator field and right map). It's just left map which is not updated when the exceptional locator is downloaded. So the correct data is here in Log4OM, it's about the presentation.

User avatar
W7DRM
Log4OM Alpha Team
Posts: 759
Joined: 19 Feb 2014, 19:44

Re: world map does not use locator

Post by W7DRM » 31 Mar 2020, 21:41

Works fine for me. Of course, all based on accurate Grid data.
.
Maps.PNG
Maps.PNG (149.86 KiB) Viewed 37 times
.
Doug
W7DRM

Post Reply