No QSO's in the "Recent QSO" tab

General discussions V2
Post Reply
LA7EHA
New user
Posts: 2
Joined: 18 Jan 2020, 00:51

No QSO's in the "Recent QSO" tab

Post by LA7EHA » 18 Jan 2020, 15:31

Hi
I imported an ADIF 3 file from version 1, and the import went well. The correct number of QSO's (1975) appears in the lower left corner. But no QSOs appear in the "Recent QSO" tab. I don't see any filters set. Even when I register new QSOs, they do not show up
All other tabs appear to work properly, including the cluster tab, which shows the correct country, band, and mode status.
Any suggestions?
73 de LA7EHA, Raymond
Attachments
log4om.jpg
log4om.jpg (51.57 KiB) Viewed 136 times

User avatar
G4POP
Log4OM Alpha Team
Posts: 6319
Joined: 21 Jan 2013, 14:55
Location: Burnham on Crouch, Essex UK

Re: No QSO's in the "Recent QSO" tab

Post by G4POP » 18 Jan 2020, 23:18

Have you downloaded the latest hotfix version and read the other posts about this - its resolved by the hotfix
73 Terry G4POP

LA7EHA
New user
Posts: 2
Joined: 18 Jan 2020, 00:51

Re: No QSO's in the "Recent QSO" tab

Post by LA7EHA » 19 Jan 2020, 18:08

I could not find anything about it, but that doesn't matter. It worked. I installed the fix, deleted my old database file, made a new one, and then imported the ADIF again. Voila!

Thank you.

73 de La7EHA, Raymond

Post Reply