Bio Picture

General discussions V2
Post Reply
EI2GLB
Old Man
Posts: 100
Joined: 21 Jan 2013, 22:19

Bio Picture

Post by EI2GLB » 18 Jan 2020, 16:48

Hi All

Anyone have any idea why I can't see the Bio picture on the right hand side??

I get the QRZ data but no picture, I tried changed primary source but no joy,

I use QRZ and HamQTH,

Thanks
Trevor
EI2GLB
Attachments
nopic.JPG
nopic.JPG (86.71 KiB) Viewed 385 times

User avatar
KI5IO
Log4OM Alpha Team
Posts: 609
Joined: 16 Aug 2015, 16:30

Re: Bio Picture

Post by KI5IO » 18 Jan 2020, 17:33

Trevor,

Do you have a "paid for" subscription to QRZ.com ?? That is the only way to get all the relevant data downloaded from their servers.

I noted that the grid square ID was not populated in your screen clip as well. That is another clue as to just using the 'free' portion of data from QRZ.com or being a subscriber.
73 - Nolan Kienitz - KI5IO
Plano, TX

EI2GLB
Old Man
Posts: 100
Joined: 21 Jan 2013, 22:19

Re: Bio Picture

Post by EI2GLB » 18 Jan 2020, 20:00

That would be it then, I haven't renewed my sub In a few years,

Thanks for the help,

73
Trevor
EI2GLB

User avatar
W7DRM
Log4OM Alpha Team
Posts: 788
Joined: 19 Feb 2014, 19:44

Re: Bio Picture

Post by W7DRM » 19 Jan 2020, 00:36

Trevor,

Try setting HamQTH as your Primary Source in Configurations - Info Providers tab. The bio images come from HamQTH.

73,
Doug
W7DRM

Post Reply