Search found 59 matches

by WB8ASI
14 Sep 2020, 03:38
Forum: Feature suggestions
Topic: Monitor Memory
Replies: 1
Views: 91

Monitor Memory

NOt a big deal, but just a suggestion. I am using 3 monitors. Most if not all my software somehow remembers which monitor it was last on, and when I startup and open things up, they go where I like. Log4OMv2 always opens on my primary screen, and with just a couple clicks I can drag it to where I li...
by WB8ASI
23 May 2020, 14:15
Forum: User support
Topic: 2.6.1 Station configuration
Replies: 9
Views: 899

Re: 2.6.1 Station configuration

Terry, The 1st pic shows my 1st station location. I'm trying to remove the FTdx5000. RIght click gives me the popup window, but then cannot delete or default as it does nothing. Tried right clicking to delete antenna and also no effect. I did use the garbage can in the upper right corner, and it did...
by WB8ASI
22 May 2020, 12:59
Forum: User support
Topic: 2.6.1 Station configuration
Replies: 9
Views: 899

Re: 2.6.1 Station configuration

I have 2 different User Configurations for my 2 station locations. Maybe this is getting things crossed. The Station Conf for one User Config has all rigs and antennas for both locations. I'm attempting to delete the extra data. I've tried deleting all the data and starting fresh, but it locks up. H...
by WB8ASI
22 May 2020, 12:55
Forum: User support
Topic: 2.6.1 Station configuration
Replies: 9
Views: 899

Re: 2.6.1 Station configuration

Yes Terry, I'm in the right spot, but not working for me. Tried several times. Everything else is working just fine. This is the first time I've tried to edit my Station Config since downloading 2.6.1. Try Downloading again? Herb
by WB8ASI
22 May 2020, 11:34
Forum: User support
Topic: 2.6.1 Station configuration
Replies: 9
Views: 899

Re: 2.6.1 Station configuration

I'm having trouble editing this new feature. "Right Click" is not functioning. Is this a known defect, or am I doing something wrong. A few times I have tried editing my rigs and antennas, and have locked up Log4OMv2 completely requiring the use of Task Manager to shut it down. Thanks. 73 Herb WB8ASI
by WB8ASI
11 May 2020, 01:33
Forum: User support
Topic: CQ Zone "0"
Replies: 39
Views: 8004

Re: CQ Zone "0"

The Zone Problem continues. Just worked KN4VWA. Main V2 UI shows ITU 8 CQ 5. JTAlert shows ITU 8 CQ 5. Logged QSO shows ITU 6 CQ 0. Switched to HamQTH from QRZ and logged again, and this time got the correct ITU 8 CQ 5. Will stick with HamQTH for awhile as it has been suggested that for some reason ...
by WB8ASI
10 May 2020, 01:59
Forum: User support
Topic: CQ Zone "0"
Replies: 39
Views: 8004

Re: CQ Zone "0"

Pic for above comment:
screenshot.png
screenshot.png (194.95 KiB) Viewed 1617 times
by WB8ASI
10 May 2020, 01:42
Forum: User support
Topic: CQ Zone "0"
Replies: 39
Views: 8004

Re: CQ Zone "0"

Another example of Zone Problems.....also posted on HamApps Support Group: This Zones thing is driving me crazy. Not sure where data is coming from. Just finished QSO with N3BNA. All agree Grid is FN10uf. Log4OMv2 has location as ITU/CQ as 8/5, and so does JTAlert as 8/5, but logged QSO is 6/0. All ...
by WB8ASI
09 May 2020, 16:11
Forum: User support
Topic: CQ Zone "0"
Replies: 39
Views: 8004

Re: CQ Zone "0"

Just noticed another CQ=0. Running LOG4OMv2, WSJTX 2.1.2, JTAlert 12.16.5, Win10 64 bit. Just worked N4PDV on 15m FT8. V2 Main UI shows him in grid FM06bc ITU=8 CQ=5. Zone-check.eu reports that this is correct. Upon completion of the QSO it is logged with the same correct grid, however it is logged ...
by WB8ASI
03 May 2020, 20:39
Forum: User support
Topic: CQ Zone "0"
Replies: 39
Views: 8004

Re: CQ Zone "0"

Jim, I do have it setup for JTAlert to log to Log4OM. I thought you meant there was someway to enter the callsign directly into JTAlert for logging. ...but my earlier test did not log the correct 8 4 that was contained in JTAlert.