Search found 636 matches

by KD0ZV
01 Aug 2020, 20:49
Forum: General discussions
Topic: All US callsigns are EM19 today
Replies: 10
Views: 2687

Re: All US callsigns are EM19 today

Larry, Has to be something in your setup. Because its working fine for me. Leave the cluster out of it for a moment. If you type in my call directly at the top (KD0ZV) do you see my correct EN31 grid? Do you have your login setup in info providers and if you click the button shown by arrow do you ge...
by KD0ZV
01 Aug 2020, 13:32
Forum: General discussions
Topic: Known Servers
Replies: 4
Views: 454

Re: Known Servers

What do you have selected here?

This will determine what you see.
by KD0ZV
17 Jul 2020, 20:26
Forum: General discussions
Topic: Not Listed as LOTW User
Replies: 6
Views: 601

Re: Not Listed as LOTW User

If you had not successfully uploaded to LOTW in the last 12 months that is why you are not shown as a LOTW user as Log4OM drops people off that are not active. I see you uploaded 7/17 so just wait a few days as mentioned above and see what happens. You might do update resources/LOTW users under the ...
by KD0ZV
09 Jul 2020, 18:14
Forum: User support
Topic: Version 2.8.0.0 lockups when updating solar data
Replies: 2
Views: 1491

Re: Version 2.8.0.0 lockups when updating solar data

We are currently working on the issue and hope to have resolution soon.

I get an occasional freeze every few days and it happens when getting an update as well.

Rich
by KD0ZV
01 Jul 2020, 11:25
Forum: Feature suggestions
Topic: List of Countries not Worked.
Replies: 2
Views: 312

Re: List of Countries not Worked.

I will talk to the team about this. I agree it would be a nice feature.

Rich
kd0zv
by KD0ZV
20 Jun 2020, 23:53
Forum: User support
Topic: Deleting cluster links
Replies: 4
Views: 415

Re: Deleting cluster links

I dont want to confuse this more but.

I thought Oscar meant the servers are not staying in the active list so maybe the one he has an account on (to spot with) was gone.

Rich
by KD0ZV
14 Jun 2020, 12:38
Forum: Error reports
Topic: 2.7.0.0 no longer refreshes "Recent QSO's" pane
Replies: 18
Views: 1457

Re: 2.7.0.0 no longer refreshes "Recent QSO's" pane

IW3HMH wrote:
14 Jun 2020, 09:01
Hi Chris, what logging method are you using?
DIrect? message 12? jtAlert?

Lele, I have Mikes log. I posted some info in the alpha thread. I will email you the entire logs

Rich
by KD0ZV
13 Jun 2020, 21:15
Forum: Error reports
Topic: 2.7.0.0 no longer refreshes "Recent QSO's" pane
Replies: 18
Views: 1457

Re: 2.7.0.0 no longer refreshes "Recent QSO's" pane

I have it and its under review with the team.
by KD0ZV
13 Jun 2020, 15:14
Forum: Error reports
Topic: 2.7.0.0 no longer refreshes "Recent QSO's" pane
Replies: 18
Views: 1457

Re: 2.7.0.0 no longer refreshes "Recent QSO's" pane

OK talking about this with the alpha guys.

You might open your log file Help>Open Log File and send me that info.

My email is good on QRZ.com

Rich
kd0zv
by KD0ZV
13 Jun 2020, 14:58
Forum: User support
Topic: Question about Fields
Replies: 3
Views: 307

Re: Question about Fields

We are currently talking about this among the alpha testers and waiting for a response from Lele.

I can duplicate this as well on my machine and don't think it should be there. Its for troubleshooting as far as I know.

Rich