JTALERT Logging Warning

General discussions V2
Post Reply
IZ7AUH
Novice Class
Posts: 12
Joined: 16 Feb 2013, 18:45

JTALERT Logging Warning

Post by IZ7AUH »

Dear,
I set all program as such as a Log4OM manual page 177 but whenl i put in log on WSJT-X a QSO, JTAlert make a Logging Alert Error, but on Log4OM QSO logged without problem? where is my mistake?
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (15.12 KiB) Viewed 145 times
User avatar
DF5WW
Log4OM Alpha Team
Posts: 1932
Joined: 02 May 2013, 09:49
Location: Kraam, Rhineland Palatinate, Germany
Contact:

Re: JTALERT Logging Warning

Post by DF5WW »

Your mistake is in JTalert settings. Give JTalert more time before it sends a warning like this.

JTalert.png
JTalert.png (42.82 KiB) Viewed 140 times
73´s .. Juergen ... ALT-512 SDR (10W) , 50 m random wire at CG-3000 autotuner, Xiegu G90 (20W HF TRX) as portable Radio. Also TS-790E (40 W) for VHF/UHF with X-50 vertical and Duoband 4-Element LPDA.
IZ7AUH
Novice Class
Posts: 12
Joined: 16 Feb 2013, 18:45

Re: JTALERT Logging Warning

Post by IZ7AUH »

Thanks for your suggestion I tried to increase the value up to 20s but nothing to do my computer is of the latest generation an eleventh generation i7 I can not imagine that it is slow enough to create this problem, one thing is sure that I notice that the QSO is recorded on Log4OM with a certain delay compared to before I would not like it to depend on this new version 2.26.0.0
IZ7AUH
Novice Class
Posts: 12
Joined: 16 Feb 2013, 18:45

Re: JTALERT Logging Warning

Post by IZ7AUH »

I checked, when I confirm the logging on wsjtx in my log4om log it is recorded more than 22 seconds later, so jtalert, even set to 20 seconds, returns the error screen. how is this exaggerated delay in log4om logging possible?
Post Reply